sezeryildiz adlı üyeden alıntı

Şimdi olaya şu açıdan bakmalısınız; Kullandığınız görsellerin kullanım hakkına sahipmisiniz? Yani siz bu görseli Google'dan bulup, düzenlediyseniz sizin yaptığınız da hırsızlığa giriyor. Çünkü bu fotoğrafı çeken siz değilsiniz, belki de fotoğraf anonim'de değil. Yani demem o ki insanlara görsel hırsızı derken bir daha düşünün. Çünkü sizin yaptığınız da aynı kategoriye giriyor. Fakat dediğim gibi görsel de kullanılan fotoğrafların hepsini kendiniz çektiyseniz, düzenlediyseniz o zaman 'hırsızlığa' girer.

Hırsızlık kelimesi için özür dilemiştim zaten. Başlık bulamadım, aklıma kelime gelmedi yani. Zaten şu an derdim bu da değil. Başıma daha önce de gelmişti. %100 kendi oluşturduğum resmi bir site kullanmıştı. Benim cevap aradığım soru sadece bu durumlarda hak nasıl korunuyor. İllaki DMCA ya her ay para mı bayılmak gerekiyor.

Ek Olarak:

Hadsbecs adlı üyeden alıntı

logo küçük hocam hiç farkedilmiyor şöyle saydam arkaplana tam ekran yapabilirsiniz.

Dostum tek başıma o kadar çok şeyle uğraşıyorum ki. Uğraşacak çok şey var :) Çalacak adam da zaten filigran da yapsan, büyük saydam da yapsan gene çalar. Uğraştığınla kalırsın. Baksana adam sağ alt köşedeki logomu silmeye tenezzül bile etmemiş alırken, var mı ötesi :)