Hocam html css ile başlayıp çok fazla psd dökümü yapmanız lazım.Grafik konusunda ne kadar iyisiniz bilmiyorum eğer orda da sıkıntı varsa size sağlam bir grafiker gerekecek.Html css bitti bol bol döküm yaptınız ardından yeni teknolojiler html5 ve css3'üde bitirmeniz lazım bundan sonra javascript kısmı var işin ön tarafı bitti arka taraf için önce php'yi halledip ardın wordpress ve opencart gibi yazılımların işleyişini anlamanız ve yine sürekli pratik yapmanız lazım.
Artık piyasada iş yapar haline geldiğiniz konuda da baya ilerlediniz bu sefer envato piyasasına giriş için çalışacaksınız.Tüm çalışmanız düzenli olmalı eklentiler ve modüller ile zenginleştirmelisiniz direk olarak kurumsal tema yerine özel bir sektörle başlayabilirsiniz bu sizi okyanusta boğuşmaktansa en azından denizde çırpınma duruma getirir.
Tüm bu süreçte birçok proje ve pratik yapıp envatoyu da adımda adım tırmana bilirsiniz.Azim istek ve bol bol zaman gerecek.Birde iyi bir grafiker şık modern tasarımlar.Behance gibi yerlerde bu işin liderlerini takip edin.Bir stile bağlı kalmayın çıtayı her seferinde arttırın.
Şimdiden kolay gelsin ve son olarak sıkıntısız iş olmaz önemli olan yılmamak.
Artık piyasada iş yapar haline geldiğiniz konuda da baya ilerlediniz bu sefer envato piyasasına giriş için çalışacaksınız.Tüm çalışmanız düzenli olmalı eklentiler ve modüller ile zenginleştirmelisiniz direk olarak kurumsal tema yerine özel bir sektörle başlayabilirsiniz bu sizi okyanusta boğuşmaktansa en azından denizde çırpınma duruma getirir.
Tüm bu süreçte birçok proje ve pratik yapıp envatoyu da adımda adım tırmana bilirsiniz.Azim istek ve bol bol zaman gerecek.Birde iyi bir grafiker şık modern tasarımlar.Behance gibi yerlerde bu işin liderlerini takip edin.Bir stile bağlı kalmayın çıtayı her seferinde arttırın.
Şimdiden kolay gelsin ve son olarak sıkıntısız iş olmaz önemli olan yılmamak.
tüm işleri tek başıma yapamaz mıyım hocam? grafiker lazım demişsiniz de bunuda ben yapamaz mıyım acaba?