lostyazilim

Islami site için ücretli tema tavsiyesi

8 Mesajlar 1.112 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

mbaydemir mbaydemir https://sapkalimi.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek WEBMASTER
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 802
  • Beğeniler 168 / 128
  • Ticaret 6, (%100)
Merhabalar,
medine.net isimli büyük bir projemiz var. Alt yapı olarak wordpress kullanmayı düşünüyoruz. Sponsorlarımız var maddi olarak bir problem yok allaha şükür.

Fakat site için iyi bir islami portal teması aramaktayız.

Ücretli olarak sağlam bir tema almayı düşünüyoruz.

Türk veya yabancı bildiğiniz en iyi portal temaları tavsiyelerinize şiddetle ihtiyacımız var.
Çorbada sizin de tuzunuz olsun, tavsiyelerinizi bekliyoruz..

İyi çalışmalar...

wmaraci
reklam

cuneytsonmez cuneytsonmez Bismillahirrahmanirrahim Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek İmam Hatip
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 1060
  • Beğeniler 923 / 126
  • Ticaret 0, (%0)
konunun takipcisiyim ben kendi sitem icin biraz tema editlemesi yaptım yapma aynı sıkıntı bendede var

http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme

• Üyelik 27.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek WEBMASTER
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 802
  • Beğeniler 168 / 128
  • Ticaret 6, (%100)
Hocam sen free tema kullanıyorsun ben ücretli profesyonel bir tema arıyorum. Sağlam ve premium. Fiyatı hiç önemli değil.

KadirHames KadirHames Emekli Seo Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretici
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 2080
  • Beğeniler 438 / 437
  • Ticaret 32, (%94)
merhaba öncelikle senin paran ve sponsorların var ya hani usta ozman özel bir skript yazdır neden word presle ugrasıyorsun ki belli bir süreden sonra cpu alanın şişer ve siten yavaşlar madem büyük bir proje bu birde sana yazanları parasız fre diye uyarmıssınya ona bozuldum paran varsa sadece kendine vardır kimseyi asagılayamassın
cuneytsonmez mbaydemir

kişi bu mesajı beğendi.

işte buu
wmaraci
wmaraci

Powersuit Powersuit WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad U** A**
  • Mesajlar 146
  • Beğeniler 30 / 24
  • Ticaret 0, (%0)

Kadir Hameş adlı üyeden alıntı

merhaba öncelikle senin paran ve sponsorların var ya hani usta ozman özel bir skript yazdır neden word presle ugrasıyorsun ki belli bir süreden sonra cpu alanın şişer ve siten yavaşlar madem büyük bir proje bu birde sana yazanları parasız fre diye uyarmıssınya ona bozuldum paran varsa sadece kendine vardır kimseyi asagılayamassın

Aynen katılıyorum bence özel bir script yazdır kardeş bu projeye sponsor olan kişiler senin insiyatifine güveniyorsa sende bunu vebal bilip en güzelini yap
cuneytsonmez KadirHames

kişi bu mesajı beğendi.

cuneytsonmez cuneytsonmez Bismillahirrahmanirrahim Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek İmam Hatip
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 1060
  • Beğeniler 923 / 126
  • Ticaret 0, (%0)

bencede en iyisi sprit yazdırmak aşağılanma olarak algılamadım umrumdada olmaz :=) yerinde cevap
KadirHames

kişi bu mesajı beğendi.

http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme

Ariass Ariass WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hollanda
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 437
  • Beğeniler 14 / 58
  • Ticaret 10, (%100)

Aynen katılıyorum sana. İslam sitesi yapmaktan önce hoşgörüyü öğrensin bu arkadaş. İslam'da zaten hoşgörü dini değil mi? Bunlara düşmez bence bu işler.
suskun cuneytsonmez KadirHames

kişi bu mesajı beğendi.

thanks god

• Üyelik 27.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek WEBMASTER
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 802
  • Beğeniler 168 / 128
  • Ticaret 6, (%100)

Yanlış anlaşıldıysa özür dilerim, ben sadece ücretli tema tavsiyesinde bulundum arkadaş da sitesiyle ilgili bişeyler yazmış, bende free değil ücreti aradığımı belirttim, aşağılama bunun neresinde? Script yazdıracak sağlam biri varsa istediğim tarzda birşey yazabilecekse neden olmasın, ama wordpress görsellik olarak daha çok hoşuma gidiyor, diriliş postası da wordpress kullanıyor geçen gün ofise geldiğinde 60.000 online kadar çıktığını ve bir problem çıkmadığını söyledi. Vesselam...

Ek Olarak: Projeyi zaten kendim yapmak istiyorum, domaini bende. Ramazan ayında bu işin temellerini atmak istiyorum, birkaç kişiden sponsorluk istedik kırmadılar sağolsunlar. Bu arada yanlış anlaşıldıysa tekrar özür diliyorum, hakkınızı helal edin.
cuneytsonmez

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al