Aman biz de kendi scriptimizi kullanıyoruz en güzeli sınır yok ne kadar hayal edersen o kadar. Şu an film temamiz bitsin çok güzel yenilikler planladık ve uygulayacağız
Ve dilediğimiz gibi değiştirmek elimizde. Özellikle çok sade kod yapısı kullanmamız çok etkili oluyor. Sitemiz normal halinde bile çalışma yapmadan çok hızlı index alıyor çoğu paylaşımda ilk 5 sıra içindeyiz Football manager 2015 türkçe yama da ilk sıra gibi yükseliyoruz. Aynı şeyleri wordpresste yapmak için seo ve cache eklentileri kullandık uzman kişilere ince ayar yaptırdık ama net ve olumlu sonuç alamadık. 1 ay ugrastik psd to HTML/css yapıp PHP ye döktük zamanımızı aldı ama şu an karşılığını görüyoruz. Çalışmalardan dolayı yavaş ilerlesede bir süredir paylaşım yapmasakta hit oranımız her gecen gün artıyor ve bunların %80-90 civarı google dan gelmektedir. Yeni projeler de aynı mantıkla PHP script yapılacak. Şu an wordpress ile aynı durumda olamazdım. Ana kelimede 1 sıra önümüzde olan site uzun suredir var bizden önce açıldı ama çoğu ortak sonuçta onları da geçiyoruz yakında keyword kelimede de geçeceğiz.

Eğer yeteri kadar bilginiz varsa PHP öneririm. Wordpress çok kaliteli ve çeşitli ama kendinize özgü olmanızın çok faydaları var.