Site Adresi : http://freetempmail.com/
Öncelikle konuyu buraya açtım çünki Görüş ve önerilerinizi duymak isterim.. Site duyurusu yapmaktan ziyade görüş almak istediğimden buraya açtım..

Domain hoşuma gitmesede benzer scriptlerden etkilenip kendim yazmak istedim githubdan çeşitli php kütüphaneleri kullandım gayet zevkli bi iş oldu..

- Öncelikle ne olduğunu açıklayayım boş işlerde kullanmanız için size benzersiz random email oluşturuyorum email gönderimi yok sadece gelen emailleri görmeniz için bir sistem.. Bilen bilir bilmeyen kurcalasın biraz :)

- Amacım boş işlerde kullanabileceğiniz gereksiz üyeliklere email adresinizi vermemek ve spamlardan kurtulmanızı sağlamak... Çünki spamlardan nefret ediyorum email adresim spamlarla boğuşuyo filtrelemek yetmiyor..

- Email adresleri o anki saniye ve oluşturulan bir random sayı üzerinden oluşturulup ip adresiniz ve email adresiniz için kaydediliyor.. 2 değişken için bu işlemi yaptım çünki aynı modemin wireless bağlantısındaki bilgisayarlar aynı ip adresini alıyordu.. Tamamen kişiye benzersiz bi email adresi oluşturmak amacımdı. bu şekilde yapabildim.. Umarım beğenirsiniz..

- Scriptimi normal bi hostingde barındırıyorum email domainleri için addondomain limiti lazımdı o tarzda bi hosting kullandım..

- Yapımında php jquery bootstrap kullandım..

Tema, domain, script hakkındaki yorumlarınızı bilmek istediklerinizi, Olmasını istediğiniz özellik ve tabi eksiklerimi belirtirseniz sevinirim :)

Şimdiden teşekkürler...