ahmetcem96 adlı üyeden alıntı

tema olarak güzel gözüküyor. kullanmadım fakat işime yarayacak. sık kullananlara ekledim.


Yorumun için teşekkür ettim.. fazla renkli gibi duruyor ama flat renklerden vazgeçemiyorum :) Kullanım yönünden anlaşılır ve kolaydır umarım..

Not: Bu arada mail kullanım zamanı ve e posta kutusu yenileme limitleri koymak zorunda kalmamamın sebebi yazmış olduğum scriptin hostingi kasarmı kasmazmı gibi endişelerimden dolayıydı bunu deneme amaçlı yaptım umarım sıkıntı yaratmıyordur..

zaten kendisi her 15 sanyede mailboxu kontrol ediyor sabırsızlananlar için yenileme butonu koyma gereksinimi duydum :)

Ek Olarak:

PLobcyX adlı üyeden alıntı

Aksine. Bence: "Bakın, benim projem bu. Daha beta aşamasında olmasına rağmen işinize yarıyor. Kendi başıma yapabildiklerime bakın. Yeterli imkanlar olursa neler yapabileceğimi siz düşünün." der gibi olmuş, kaldırmayın derim. Yine de siz bilirsiniz.


Eyvallah kalsın ozman orda..
Şunuda belirtmek isterim bu tarz websiteleri vardı hatta hali hazırda satılan bir scriptte var fakat tamamen hobi amaçlı yaptığım için bu işleri kendim yazmak istedim.. ilerde seo yaptırabilirmiyim bilmem ama içime sinen ve zevle yazdığım bi iş oldu benim için..
Diğer websitelerinden farklı olarak daha kullanışlı ve tamamen benzersiz kullanılan maili bir daha üretmemek ve silinen bir maile gelen mailleri tamamen ortadan kaldırmak istedim çünki güvenli ve benden bağımsız tamamen otomatik işler yapmayı seviyorum..

Umarım gerekli gizlilik kullanım koşulları gibi ıvırzıvırları yazma isteğim olur da tamamen bitirebilirim...