Kaç tane makale var sitede? Bu arada tebrik ederim sizleri
4245 makale mevcut,çok teşekkürler
Ek Olarak:
Nasıl yaptığınızı paylaşsanız konuda yazdığınız amaç ile doğrultulu bir içerik olabilirdi.
Arkadaşım hiç bir şey yapmadım inan. Sadece gecemi gündüzüme kattım çalıştım,özgün makaleler ekledim. İlk yıllarda Atatürk ve Tarih sayfalarını eklemiştim onların dışında kalan tüm makaleler benim tarafımdan yazıldı. Sitem için tarafımdan para ile Baclink,tanıtım yazısı,seo çalışması vs hiç yaptırılmadı. Sadece 2 kez ücretli tema aldım temalar çok güzel ve Profosyoneldi fakat nazarcanın amatör ruhuna uymadığı için free wp temama geri döndüm. Yani açıkçası sadece çalıştım emek verdim gerisi Rabbimin yardımı ile oldu diyebilirim. Bu arada hiç bir zaman sayfa yenileme hilesine asla başvurmadım. Hile ile elde edilen kazanç ve başarı en kısa sürede ters döner ve içime sinmeyeceği için sadece emek ile. Bu arada sitemde Alexa kodu var sadece görünmez yaptım ayrıca tarayıcımda da Alexa toblar kurulu
Bu arada belirtmek isterim 4. ve 5.ci sırada olan kişiler benim Footer Dost siteler bölümünde yer alan arkadaşlar. Alexa rankları hala hızla düşüşte e iyiye gitmekte olan siteler. Bu sebeple dost siteler bölümünde yıl başından beri yer almaktadırlar. Footer bölümünde görebilirsiniz.