lostyazilim

yeni aldığım .Com domainlerim hakkında görüşleriniz

17 Mesajlar 2.207 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

SosyalReklam SosyalReklam Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Adana
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 207
  • Beğeniler 0 / 28
  • Ticaret 11, (%91)
konsolburada adresine güzel bir konsol oyunları sitesi kurabilirsin.

wmaraci
reklam

ily82 ily82 www.filmgunu.com Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad i** P**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 14 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

nickcenter adlı üyeden alıntı

aöf kayıt yenileme ile ilgili yazılar paylaşman daha yararlı olacaktır, baktım aöf kayıt yenileme hacmi en az 500 bin ayda, en fazla 2 milyon iyi iş yaparsın önce kayıt yenileme ile ilgili güncel ve özgün paylaşımlar daha sonra çıkmış sorular falan yapabilirsin :)

Hocam bu kadar hacmi yüksek olabiliceğini hiç düşünmemiştim. Söylediğin gibi güncel ve özgün paylaşımlar yaparak, ziyaretçileri kayıt yenileme sırasında ki paylaşımlarını da dile getirebileceği bir blog yada forum tarzı bir site olabilir. Çok sade düşünüyor olabilirim :) Yorumun için teşekkür ederim.

SosyalReklam adlı üyeden alıntı

konsolburada adresine güzel bir konsol oyunları sitesi kurabilirsin.

KonsolBurada adresi sizce konsol oyunlarının takas yapılabileceği bir platform olabilir mi? Hocam yorumunuz için teşekkür ederim.

• Üyelik 30.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Adana
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 207
  • Beğeniler 0 / 28
  • Ticaret 11, (%91)

ily82 adlı üyeden alıntı

Hocam bu kadar hacmi yüksek olabiliceğini hiç düşünmemiştim. Söylediğin gibi güncel ve özgün paylaşımlar yaparak, ziyaretçileri kayıt yenileme sırasında ki paylaşımlarını da dile getirebileceği bir blog yada forum tarzı bir site olabilir. Çok sade düşünüyor olabilirim :) Yorumun için teşekkür ederim.

KonsolBurada adresi sizce konsol oyunlarının takas yapılabileceği bir platform olabilir mi? Hocam yorumunuz için teşekkür ederim.

hocam muhtiş bir fikir ancak kargo yolu ile vs. olursa sıkıntı olur siz aynı bölgece bulunan ziyaretçilerinizi buluşturun daha güzel olur bende sitenizde görev almak isterim konsol oyunları ilgi alanım. :D

• Üyelik 15.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad i** P**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 14 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

hocam muhtiş bir fikir ancak kargo yolu ile vs. olursa sıkıntı olur siz aynı bölgece bulunan ziyaretçilerinizi buluşturun daha güzel olur bende sitenizde görev almak isterim konsol oyunları ilgi alanım. :D

Benimde ilgi alanımda konsol oyunları , ancak oyunların gerçekten pahalı olmasından yakınıyoruz. Bu yönde fikir aklıma gelmişti, ama kargo olayı sıkıntılı bencede.. Ziyaretçi buluşturma organizasyon gibi mi? :rolleyes: :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Adana
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 207
  • Beğeniler 0 / 28
  • Ticaret 11, (%91)

ily82 adlı üyeden alıntı

Benimde ilgi alanımda konsol oyunları , ancak oyunların gerçekten pahalı olmasından yakınıyoruz. Bu yönde fikir aklıma gelmişti, ama kargo olayı sıkıntılı bencede.. Ziyaretçi buluşturma organizasyon gibi mi? :rolleyes: :)

yani öylede dene bilir işte benim elimde x oyun var ilan veriyorum adana içi değiştirilir diye sonra hangi oyunlarla değiştirebileceğimi vs. vs. yazıyorum geri dönüşlümü yoksa dönüşsünzmü onları yazıyorum sonra ilanı veriyorum böyle
ily82

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 15.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad i** P**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 14 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

yani öylede dene bilir işte benim elimde x oyun var ilan veriyorum adana içi değiştirilir diye sonra hangi oyunlarla değiştirebileceğimi vs. vs. yazıyorum geri dönüşlümü yoksa dönüşsünzmü onları yazıyorum sonra ilanı veriyorum böyle

Hocam mantıklı.. Bu iş için uygun bir script bulmak gerekiyor. Aklıma yattı gerçekten. Bunu bir araştırmaya geçeyim. Seninle irtibata geçeceğim. Değerli yorumların için teşekkür ederim.

• Üyelik 30.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Adana
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 207
  • Beğeniler 0 / 28
  • Ticaret 11, (%91)

ily82 adlı üyeden alıntı

Hocam mantıklı.. Bu iş için uygun bir script bulmak gerekiyor. Aklıma yattı gerçekten. Bunu bir araştırmaya geçeyim. Seninle irtibata geçeceğim. Değerli yorumların için teşekkür ederim.

Ben teşekkür ederim her konu ile ilgili bir fikrim elbette vardır

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al