Bende adsense almaya çalışıyordum blogger siteme bir kaç kere ret alınca bu tür bir yazıya denk geldim Youtube Adsense'e başvurdum kısa sürede onaylandı 5-6 aydır Youtube Adsense hesabım var.

Ardından blogger sitemde de reklam göstermek istiyorum dedim ret aldım, siteyi düzenledim, temayı değiştirdim bir çok şey yaptım 70 içerik yarısı falan özgün yazı, onay alamadım siteye.

Acaba sorun domainde mi dedim birde domain aldım ve bloggerdan wordpresse geçtim. Point diye bir tema kurdum ama sıfır bilgi hep oradan buradan bakarak hallettim hepsini :) tekrar başvuru yaptım yine ret.. Yazıyorum yeni yeni şeyler güncel tutmaya çalışıyorum siteyi fakat her başvuru ret:)

Adsense ret göndere göndere beni site sahibi yaptı, baya yazıda yazar oldum o hırsla. Wordpress'den de anlamaya başladım az çok. Hayatımda kod yazmışlığım yoktur, adsense kabul etsin diye temayı Türkçe'ye çevirdim :) (Tekrar yap desen yapamam herhalde)

En son 2 gün önce adsense başvurusu yaptım yine ret aldım, ama bu sefer farklı olarak öneride bulunmuşlar hayır onaylasalar büyük bir boşluğa düşeceğim hayatın anlamı kalmayacak diye korkuyorum:)



[*]Google reklamları gösteren sitelerin kullanıcılara yüksek bir değer sunması önemlidir. Bir yayıncı olarak, kullanıcılara sitenizi ziyaret etmek için bir neden sunan, benzersiz ve alakalı içerik sağlamalısınız.
[*]Otomatik olarak oluşturulmuş sayfalara veya çok az orijinal içerik barındıran ya da hiç orijinal içerik barındırmayan sayfalara reklam yerleştirmeyin.
[*]Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel düzen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri bulabilmelidir.