lostyazilim
tr.link

Küçük çaplı bir organizasyon

14 Mesajlar 1.821 Okunma
acebozum
tr.link

sinanerdem sinanerdem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Makine Mühendisliği
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 17
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

JexyR adlı üyeden alıntı

Demek sistemi çok iyi organize edememişsiniz bu tür işlerde samimiyet iyi değildir. Onun için şu anda açıkçası x kategorisi yetkilisi kimdir beni ilgilendirmiyor. Sistem bir yerlere geldiğinde ve altyapı iyi olduğunda kategori sahipsiz veya ilgileniyor pek önemli olmayacak gerekirse ilgiseviyesi düşük kategorilere editör bile koyulabilir.

Kafamda x kişi katılır veya katılmaz diye bir kaygı yok açıkçası şu anda sistemin - yönlerini tespit edip giderme sürecindeyim. Bu süreç bittikten sonra sistemin hazırlanması için gerekli adımları atıcam

doğru diyorsunuz organizasyon alanında yetkin kişilerden oluşması çok önemlidir.

wmaraci
reklam

AlperenAtasever AlperenAtasever I love SEO Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1269
  • Beğeniler 173 / 271
  • Ticaret 13, (%100)
Yakın zamanda böyle bir proje ile çıkacaktık piyasaya, iki hafta halletmeye çalıştık ama herkes kendi aleminde oluyor be hocam. Olmuyor çok kişiyle...

JexyR JexyR Codeigniter / Symfony Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yazılım Müh.
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad K** T**
  • Mesajlar 183
  • Beğeniler 11 / 62
  • Ticaret 0, (%0)

PLobcyX adlı üyeden alıntı

Yakın zamanda böyle bir proje ile çıkacaktık piyasaya, iki hafta halletmeye çalıştık ama herkes kendi aleminde oluyor be hocam. Olmuyor çok kişiyle...

Projeyi ne kadar sürede hazırladınız çok merak ediyorum. Yanlış hatırlamıyorsam ben de o oluşum içerisindeydim ancak 1 haftayı çıkaramayacağınızı bildiğim için vakit harcamaya gerek duymadım açıkçası . Sözünü ettiğiniz projenin forumunda bir yazı paylaşmıştım sistemi oturtmak için nasıl bir yol izlenmesi gerektiği ile ilgili ancak aceleye geldi ve başlayamadan bitti.

Spor kategorisinin editörü , günden kategorisinin editörünü tanımıyor ise sukunet sağlanır. Spor kategorisinin editörü haftalık kotasını tamamlayamaz ve sistemden otomatik olarak silinr , yerine bir başkası gelir o devam eder diğer kişiler bundan haberi olmaz ve böyle sürer gider. Siz spor kategorisi ile ilgileniyorsanız teknoloji kısmına girilen içerik sizi etkilemez siz yazınızı eklersiniz sizin yazınız hit alırsa siz para kazanırsınız. X kategorisinin editörü yazı girmezse ziyaretçi çekemezse para kazanamaz

O proje başlatılırken daha ne olacağı bile belli değildi , bir çok kişi daha sistem hayata geçmeden gitti çünkü kafasındaki proje ya da tasarım o değildi ancak şu anki durum böyle değil . Bu çaplı projelerde kişileri modere edebilmek önemlidir ki insanları sizi izlemesini sağlayabilmek bir niteliktir

sguneci sguneci SG Kimlik Onayı
  • Üyelik 22.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ş** G**
  • Mesajlar 439
  • Beğeniler 179 / 154
  • Ticaret 2, (%100)
Habar yazılımı isimli site de buna benzer bir sistem sunuyor ancak tek kişi yönetiyor. İstenirse kullanıcılar panelden çoğaltılabilir. Reklam ve kazanç mantığı sizin düşündüğünüz gibi. Bazı reklam alanlarıı yazılım sahibine, bazıları ise kullanıcıya ait. Ücretsiz, yalnızca domain yönlendiriyorsunuz. Bir süre kullanmıştım ama yönetim paneli tatmin etmemişti.

http://www.haberyazilimi.com/

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al