Yakın zamanda böyle bir proje ile çıkacaktık piyasaya, iki hafta halletmeye çalıştık ama herkes kendi aleminde oluyor be hocam. Olmuyor çok kişiyle...
Projeyi ne kadar sürede hazırladınız çok merak ediyorum. Yanlış hatırlamıyorsam ben de o oluşum içerisindeydim ancak 1 haftayı çıkaramayacağınızı bildiğim için vakit harcamaya gerek duymadım açıkçası . Sözünü ettiğiniz projenin forumunda bir yazı paylaşmıştım sistemi oturtmak için nasıl bir yol izlenmesi gerektiği ile ilgili ancak aceleye geldi ve başlayamadan bitti.
Spor kategorisinin editörü , günden kategorisinin editörünü tanımıyor ise sukunet sağlanır. Spor kategorisinin editörü haftalık kotasını tamamlayamaz ve sistemden otomatik olarak silinr , yerine bir başkası gelir o devam eder diğer kişiler bundan haberi olmaz ve böyle sürer gider. Siz spor kategorisi ile ilgileniyorsanız teknoloji kısmına girilen içerik sizi etkilemez siz yazınızı eklersiniz sizin yazınız hit alırsa siz para kazanırsınız. X kategorisinin editörü yazı girmezse ziyaretçi çekemezse para kazanamaz
O proje başlatılırken daha ne olacağı bile belli değildi , bir çok kişi daha sistem hayata geçmeden gitti çünkü kafasındaki proje ya da tasarım o değildi ancak şu anki durum böyle değil . Bu çaplı projelerde kişileri modere edebilmek önemlidir ki insanları sizi izlemesini sağlayabilmek bir niteliktir