digi dükkan adlı üyeden alıntı

Siz kendi yorumlarınız dışında, elle tutulur araştırmalarınızı buraya ekleyin, ben de gerekli araştırmaları eklerim merak etmeyin. Ayrıca "dur bakalım" diye bir hitap şekli olamaz, ben sizin arkadaşınız değilim.


Benim araştırmalarım forumda mevcut şuan geri adım attınız lütfen bilgileri paylaşın :) bana cevap hakkı doğsun

Dur bakalım dememdeki kasıt aceleci olarak benim müthiş projelerimi merak ediyorsunuz ya ileticem size

Ek Olarak:

isousluer adlı üyeden alıntı

Hiç kimse bu kadar sert eleştirmeyin bilmem ne demesin. Burada zamanında yok şunu yaptık yok bunu yaptık yok şu kadar para harcadık deniyordu. 2 sene oldu 2 sene. 2 seneden sonra verilen cevap site açık ama arama yapmıyor. Şaka gibi. (Hoş sitenin açık olduğu zamanları da gördük, ne doğru dürüst sonuç veriyor ne tam çalışıyordu.)

Bakın Vikipedi'de ne yazıyor; "Geliyoo çalışmalarında resmi ve resmi olmayan harcamalar dahil toplamda € 741,000'ya yakın bir gider olduğunu ve bugüne kadar hiç reklam almadığı biliniyor." Geliyoo'nun bildiğimiz kadarıyla arama motoru ve birkaç ıvır zıvır dışında projesi yok. Bu kadar para hangi projeye harcanmış veya ne için harcanmış? 52 mühendis çalışıyormuş şirkette. Sonuç?

WM Aracı'nda birkaç kişi toplanıp hadi arama motoru yapalım deseydik bundan 2 sene önce daha çok yol katederdik.

Bu kadar sert eleştiri yapıyorum çünkü bu milleti kandırmaktır. Milli arama motoru deyip forumlarda Geliyoo diye reklam yaparsınız bir de bakmışsınız gelememişsiniz. O yüzden açık açık olmadı yapamadık deseydiniz kimse laf etmezdi. 2 sene boyunca elle tutulur gözle görülür ne yaptınız?

Ayrıca eleştiri yapmak için illa arama motoru sahibi olmamız veya üst düzey projelerde bulunmamız gerekmiyor.


Hocam aynen böyle algı yaratmaya çalışıp milli va yazıp milleti kimse kandıramaz
Ben sonuna kadar doğruları yazarım yazacağımda
ama işte bu fasa fisolara kananlari görünce inanamıyorum heleki bilgisayarın içinde olan okumuş insanlar iki makaleye kanıp araştırma yapmadan yazmamalı acaba gerçekten fiyaskomu balon mu bi bakın kendi gözünüzle arastirin