krm adlı üyeden alıntı

Çok büyük bir projeye kalkışmışlar, tabiiki kolay olmayacaktır.

Yok öyle böyle reklam yaptılar, yok € 714.000 giderleri olmuş, hepsi fiyasko gibisinden eleştiriler bence çok yersiz. Büyük projeler büyük konuşulur, buda bir reklam türüdür. Böylesi büyük projeye kalkışan adamlar tabiiki abartılı bir şekilde reklamlarını yapacaklar. Adamların amacı, hedefi çok büyük. Kendilerinde bu gücü görmese zaten böyle bir projeye kalkışmazlar.

Birde 2008 yılındaki şartlarla şuanki şartlar altında geliştirilen projeleri kısalamakta çok yersiz. Eğer öyle bir kıysalama yapılacaksa sonuç böyle olur: o dönemde bir arama motoru 6 yılda başarıyı yakaladıysa, bu dönemde 60 yılda yakalar. Rakipler farklı, kullanıcılar farklı.

Bizimde bir arama motorumuz olsun, kim istemezki? Eğer birileri bunu yapmaya kalkışıyorsa, eleştirilecek yönleri varsa eleştiririm ama asla alay geçmem veya aşalamam.

Pekii sana bir soru?
Yurt dışında yaşıyor ve yabancı gözüyle bak
Nette dolaşırken türkler milli arama motoru yaptı haberi görüyorsun
Haber 3 4 atıyorum5 sene öncesine ait
Yıl 2015 O siteye giriyorsun hadi bi arama yapayım diyorsun yapmıyor hadi kaza bela arama yaptı alakasız şeyler buluyor yada bulmuyor ve gördüğün mevcut fiyasko balon haber balon girişim

Ne düşünürsün?
Türklerin yapacağı iş bu kadar olur demez misin?
Haberin iyisi kötüsü olmaz derler ama kimseninde benim ülkemi kullanıp kötü göstermeye hakkı yok.neden türk girişimcileri aşağılatiyoruz ?

Beceremediysen beceremedim demeli insan ama pes artık 5 sene önce arama motoru yaptık diyenler2013 te tamamdır bitirdik diyenler yil 2015 olmuş yakıtsız araba projemiz var yazabiliyorsa buna dur diyecek olan bizleriz kimse kusura bakmasın