üzerinden geçen senelerde arama butonunu çalıştıramadılar anlarım da yapım aşaması sayfası da mı yapamadılar ?
kusura bakılmasın ancak bahsi geçen yatırımların yarısını bana verseler o butonu çalıştırır ya da bilgilendirici bir mesaj koyabilirdim. Belli ki boşlanmış dursun bi ara bakarız demişler. Daha çok duracağa benziyor.
Artık küçük çaplı siteler bile sitelerinde yapılan değişiklikleri bir blog gibi bir yerden duyuruyor.Geliyo mu gidiyor mu herneyse bu sitenin neresinde var facebook gibi sayfalarına baktım aldıkları yatırımı hazır templateleri hazır scriptleri (belki) satmak için çalışıyorlar.
Alınan yatırımı alıp ben de 2 sene yatabilirim sorun değil. Yatırım gerçek olsaydı çoktan ipi çekilirdi yatırım yapan kişi "sen napıyon kardes 2 senedir verdik para hiç bi ilerleme yok... bizi mi yiyosun ?" demez mi !
Bu işlere aşina olan kişiler zaten çıkan haberlerin doldurma olduğunu bilmesi gerek, bilmiyorsa da kendini sorgulaması gerek ne safmışım ben diye.
Adamlar E-Ticaret sitesi yapamıyorlar kalkıp arama motoru yapacaklar ? Güldürmeyin!
Salak yerine konmak huyum ve tarzım değildir.