cwt adlı üyeden alıntı

umarım en kısa sürede projeyi hayata geçirirsiniz.

geçenlerde geliyooo.com'u incelerken http://eticaret.geliyoo.com/ adresinde alışveriş scripti satışı yapıldığını gördüm.
ilk başta şaşırdım. daha sonra belki giderleri karşılamak için bu tür bir yol'a başvurulmuştur şeklinde düşündüm.
ama bir arama motorunun alışveriş scripti satışı yapması olumsuz izlenim verir
alışveriş scripti satışı için farklı bir domain üzerinden destekleyenler, sponsorlar şeklinde alan oluşturup bağlantı verebilirsiniz.
bir arama motorunun alışveriş scripti satışı yapması alışagelmişliğin dışında bir durum
bilmiyorum belki ben böyle düşünüyorum.

kolay gelsin


Merhaba, ilk bakışta söylem ve düşüncelerinizde size hak veriyoruz, biz şirket olarak biraz farklı davranıyoruz. Sizinde dediğiniz gibi alışılagelmişlerin dışına çıkıyoruz ve herşey bizim elimizde (bizim derken sizler ve bizler olarak sadece Geliyoo'yu kastedmiyorum) en doğrusunu onlar biliyor diye bir durumda yok evet tecrübeleri var belki ama denememek için de bizim hiçbir sebebimiz yok değilmi.. Bu tür yorum ve önerilerinizi herzaman duymak isteriz, çok teşekkürler. Umarız herzaman yeni şeyler deneyen bir firma olarak başarılı oluruz.

Ecancan adlı üyeden alıntı

Türkyenin aram motoru olacaksa bu uzun zaman önce olmalıydı artık insanımız google aram motoruna alışmış durumdadır onu bırakın internetin gelip gelmediğini bile google üzerinden kontrol ediyoruz. İş işten geçmiş bu yönde yapılacak yatırımlar daha farklı ve daha yaratıcı fikirlere yapılması daha doğru olacaktır.


İnsanların alışkanlıklarının ötesinde bir misyon ve hedefi var Geliyoo arama motoru projesinin, sadece para kazanmak için bu projeyi geliştiriyor olsaydık tavsiyenizde çok haklıydınız, bir saniye bile düşünülmeden proje pivot edilmelidir. Türkiye için internet sektöründe hizmet veren yabancı kaynakların dışında mutlaka bir arama motoru, veri işleme ve toplama aracı olmak zorunda bunuda inşallah başarmak için bu yolda ilerlemeye devam ediyoruz, destek ve önerilerinizle de azimle devam edicez..