matcomler adlı üyeden alıntı

Bot ile yaptığınız iş yasal değil. Başkalarının sitelerinden bot ile içerik çekiyorsanız ve bu içeriklerle reklam parası kazanıyorsanız; biri sizi şikayet ederse uyarı alırsınız. Ya da hesabınız gider.
Adsense Özgün içerik ister. Para kazanmak için başka sitelerin içerikleri kullanılarak oluşturulan siteler yasal değil.
Lütfen oraya buraya marifetmiş gibi " botla içerik çekiyorum" yazmayın . Benim de Özgün içeriklerimi böyle saygısızca çalanlar var. Google'a gördüğüm anda spam bildirimi yapıyorum .
Şu bot işi emek hırsızlığıdır! Yapmayın

Hocam Öncelikle şu ifade ile başlamak istiyorum "oraya buraya marifetmiş gibi" bir ifade ile yazmıyorum ve BOT ile asla metin içeriği çekmiyorum kaldı ki bende bu konuda DCMA ya kayıt yaptırdım BOT ile sadece Görsel içerik çekiyorum.Eğer araba resimlerini google'da aratıp el ile resimi açıp ->sağ tıklayıp ->kayıt edip-> wordpress panelime girip BMW M6 hakkında 16 resimi ortam ekle seçeneği ile seçip eklemek yerine bunu BOT ile otomatik yapıyorsam nezdimde bu çalmak değldir.Yoksa yazılan hangi makale olursa olsun ALINTIDIR ibaresi ile bile paylaşmaya bile razı değilim bende.

Ek Olarak:

WebDost adlı üyeden alıntı

Yanlış bilgi vermişler.
https://wmaraci.com/forum/google-adsense/3-gorsel-1-text-reklam-adsense-eklenebiliyormu-241588.html

3 görsel/text
2 bağlantı bildirimi
ve 2 arama kutusu bir sayfa bulunabilir. bunlar max. sayılardır.

örnek: Gitar Öğrencisi

hocam kısaca bir tane daha ekleyebiliyor muyum post başına yad sonuna (şuan ortada birtane var sadece)