CMR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar. Kişisel blogu olanlar veya daha önceden ugraşmış olan arkadaşlara bir sorum olacak. Normal bir blog, kişisel yani kendi düşüncelerini yazacaksın veya oranın buranın resmini çekip paylaşacaksın. Yani tutuyor mu ? Veya " Kendini sevdir gerisi gelir " hesabı mı ? Tam ne soracağımı tanımlayamadım k.b biraz yardımcı olursanız.
usluu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Her konuda yazabilirsin hocam kendinle ilgili webmaster konularoyla ilgili ne istersen
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hocam, her konu hakkında yazabilirsiniz yeter ki özgün olsun, her blog kazandırır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
eCommerce Developer
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam şimdi şöyle bir şey var. Kişisel blog'u bence en başta kendi arşivin ve düşüncelerini döktüğün yer olarak düşün. Kazanç kapısı olarak değil. Boş vakitlerini gerçekten boş geçirmek yerine oturup blogunla ilgilen. Profesyonel anlamda ilgilenmene gerek yok. Profesyonel anlamda daha farklı projeler gerçekleştirebilirsin
Sen sitende tamamen kendin olduğun zaman, özgün bir siteye sahip olduktan sonra zaten geri dönüşleri fazlasıyla alacaksındır
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Kişisel blogtan kazanç elde edilmez değil, edilir ama kişisel bloğu kazanç elde etmek için açmamalısınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Kişisel blog olarak açılıp içinde apk paylaşımından tutunda php scriptlere kadar herşey paylaşan gördüm.Kişisel blog bu olmamalı bence.
Bu arada adımsoyadım.com domaini 3 yıldır boş bırakılmıyo.Bi düşse kapcam ama nasip olmadı bi kişisel blog açmak için :D