-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / K
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Z** D**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
şimdi daha iyi oldu bak sende farketmisşindir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence tasarıma biraz daha dikkat etmen gerekir. Aynı kategoride benim site gayet iyi yerde ve bana kalırsa bunun sebebi tasarım ve erişim kolaylığı(ücretli yaptırdım).
Sosyal medya olayını çözdüğünüzü söylemişsiniz ancak sosyal medyada tahmin kupon vs. paylaşanların çoğunun ************** tipler olduğunu düşünürsek bu noktada sağlam olmanız gerekir kullanıcılar artık bu kişilere pek güvenmiyor ve hatta verdiğiniz linke tıklamayabilirler. İsim yapmanız lazım ve doğru şekilde yapmanız lazım ben öyle yaptım. Bir de maç yayını konusuna ben katılmıyorum. Siteyi biraz geliştirdikten sonra olabilir belki şu aşamada değil. Son olarak chat den ziyade kullanıcılarında tahminlerini oluşturabileceğiniz her karşılaşma için altda yanda vs. ye alacak bir panel olabilir yani her daim görülecek bir şey maçkolik gibi. Canlı chat de sitenin anlık hitleri zaman içinde fazla olursa ilgili karşılaşmalara özel olarak açılabilir. Alan güzel ama emin olun ki çok fazla zaman istiyor ve rakipler çok çok güçlü maçkolik,sahadan, forumlar, diğer siteler derken ezilmekte var işin ucunda.
Yine tavsiye isterseniz yardımcı olabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-