-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1.5 aylik İngilizce moda sitem var hergun ozgun icerik giriyorum site ici seo 90 puan hergun sosyal imleme yapiyorum ama gunluk 250 hiti geçemedi facede reklam verdim adworsa reklam verdim pinterest hesabım 1k takipci ama olmuyor günlük 1k-2k hayal galiba ☺
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Günlük özgün içerik girmeye devam edin biraz zamana bırakın sadece siz yılmadan,usanmadan içerik girmeye devam edin başka ekstra abartılı şeyler yapmanıza gerek yok şu anlık siteniz daha yeni çünkü bir kaç ay sonra kıpırdanma göreceksiniz zaten o süreçten sonra düzgün optimizasyon ve uygun seo kriterlerine uyarak çıtayı yükseltebilirsiniz.
Saygılarımla
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Güncel olayları takip edin ve 1-2 de güncel içerik ekleyin derim. Mesela pazartesi günleri game of thrones günleri (türkiyede) , game of thrones bayan karakterlerin kıyafetleri vb hakkında içerik girişi yapabilirsiniz pazar ve pazartesi günleri haliyle game of thrones aramaları had safhaya çıkacağından siz de belirli miktarda nasibinizi alırsınız :)
Ek Olarak: Güncel olayları takip edin ve 1-2 de güncel içerik ekleyin derim. Mesela pazartesi günleri game of thrones günleri (türkiyede) , game of thrones bayan karakterlerin kıyafetleri vb hakkında içerik girişi yapabilirsiniz pazar ve pazartesi günleri haliyle game of thrones aramaları had safhaya çıkacağından siz de belirli miktarda nasibinizi alırsınız :)
Bu bir örnekti sadece, geliştirilebilir. Ben güncel olaylar hakkında içerik girmenin son derece faydasını gördüm, sitem sizin anlattığınız site ile hemen hemen aynı durumdaydı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
hocam güncelik cok öenli degil sen konucek siteye yabancıysa yabacı cek bunun için özgünlüge gerekyok valla sebcek illa hit gelecek sana eminol yılma savaş
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bir sürü rakibin içinde 1.5 aylık siteyle günlük 250 tekil hit iyidir. Sabırla yola devam edin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Acemi Web Master
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Faydalı bilgiler paylaşman lazım ki hem arama çok olsun hemde sürekli olsun
Yaratılanı sev YARATANDAN ötürü
masalsi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bu işlerde ilk kriter sabırdır. bir site açıp günde 5 10 içerik girerek 5-6 ay sonra en kötü 5 k hite ulaşırsın. başka hiç bir tek işlem yapmana gerek bile yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-