-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar,
bugun pc de bir sorun yaşıyorum kafayı yedirmek üzere chrome ve ie kullanıyorum ikisindede wordpress bir siteye girerken aliexpress ve bir oyun sitesine yönlendirme yapıyor diğerlerinde sorun yok sitelere erişemiyorum sinirden pc format attım ama yine aynı formatın ardından gmailde hesap açıp şifreler için senkronize etmiştim tahminimce ordan geliyor bunun bir temizlik yolu yöntemi programı varmı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
siteniz shell yemiş olabilir ftp den temizlik yapılması lazım
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
IT Administrator
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Kendi HDD niz gitmiş olabilir kill disk yapın veya bütçeniz varsa HDD değiştirin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
mühendislik öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bendede aynı sorun IDM yüklemiştim ondan oldu heralde arada çıkıyor bende bir oyun sitesi eklentiyi filan kaldırdım olmadı format attım geçmedi hala adwcleaner taratıyorum birşey gözükmüyor virüs programı ile tarattım bişey bulmadı Combofixtede sonuç aynı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet bazı modemlerde dns güvenlik açıklarından yararlanılarak istenmeyen sitelere yönlendirme yapabiliyorlar.
modeminizin markası neydi acaba ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Büyük ihtimal modeminiz tp link markadır. Genelde bu markada daha cok oluyor. Ben modemi resetledim acl aktif degildi onu aktif ettim dns leri yandex virus korumali olan dns ile degistim saniyesinde yok oldu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
hocam sorununuzu üçretsiz çözeyim ben şimdi cromeden ayarlar sekmesine geliniz aralardan uzantılara gelip farklı birsey varmı sizin yüklediginizizin dışında ona bakınız varsa siliniz olay tamamdır
işte buu