bulut50 adlı üyeden alıntı

Film sitesi sahiplerinin yandex'i içerik hırsızı olarak görmesi ne kadar traji komik bir durumdur ya :)

Sen o kadar uğraş, o ekmek tekneniz olan reklamlar gösterilmesin, para kazanamayalım diyorsunuz birde.

O filmi siz mi çektiniz? Filmi çekenler o kadar uğraşsın, para harcasın. Siz adamın filmini ücretsiz sitenizden yayınlayın, bir de üstünden para kazanın.

Komedi ya. Başka bir şey değil.

Hocam film sitesi diyince aklınıza sadece film izleme sitesi geliyor sanırım. Benim sitemde şuan 3bin üzeri film ve 80bin üzeri oyuncunun sayfası var lisanssız hiçbir filmi yayınlamadım bugüne kadar. fragman ve teaser videoları mevcut. sitemdeki reklamların google adsense reklamları olması da durumu ispatlıyor :D

benim şikayetim film sitesi gibi tekil bir şey değil. maç sonuçlarını bile yandex kendi sitesine sizin sitenizden çekebiliyor. Bu konu yurtdışında çok büyük tartışmalara yol açtı google webmaster ların bu isteğini haklı buldu ve şuan görsel aramayı değiştiriyorlar. görselin küçük haline tıkladığınızda büyük hali yerine sitenin kendisi çıkıyor ve sadece sağ tarafta imaj hakkında bilgiler gözüküyor.