Merhaba arakadaşlar kurnazadam.com sitemi açalı 4 ay oldu. All in one seo eklentisini kurdum. İnternetteki anlatımlara göre eklentinin ayarlarını yaptım. Fakat girdiğim meta açıklamaları yerine googlede yazılarımdan alıntılar gözüküyor. Çok büyük maddi sıkıntı içerisindeyim. Sitemi ufakta olsa bir gelir kapısı olması için açtım. Büyük bi şok yaşadım 2 aydır sitemle ilgilenemedim. Lafı daha fazla uzatmayacağım neredeyse her konuda özgün meta açıklaması ve anahtar kelimeler girili fakat googlede farklı gözüküyor. Seodan anlayan arkadaşlar ücretsiz olarak sitemdeki seo eklentisi sorununu halleddip iç seo hakkında bana bilgi verirse sitemdeki tüm seo sorunlarını çözebileceğime inanıyorum. İşim baya acil. Adsense başvurusunda bulundum yeni özgün konular eklemeye bir an önce başlamak istiyorum. Sizlerin desteğini bekliyorum. İyi forumlar.
Teknoji Sosyal Medya Aşk Hayat Hikaye Resimler Videolar Wordpress Cep Telefonları ve internetin size sunduğu uçsuz bucaksız bilgi dünyasından seçmeler Açıklamnız doğru görünüyor önbelleği temizleyip yeniden bakınız.
Açıklamnız doğru görünüyor önbelleği temizleyip yeniden bakınız.
İlginiz için teşekkür ederim. Açıklamaların hepsini girmiştim. Az önce incelerken farkettim. Açıklama girmiş olmama rağmen açıklamalar admin panelinde gözükmüyordu. Galiba sunucumla ilgili sıkıntı olmuş ve ben açıklamaları düzenlenlemeden önceki yedeğe dönüş yapılmış. Eklentimde sorun yokmuş. Fakat eklenti ayarları ile ilgili kuşkularım var ve iç seoyu duğru yapıp yapmadığım hakkında bir fikrim yok. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.