-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / K
-
Meslek
Destek Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba,
Siteler, arama sisteminde içeriklerinin nasıl görüneceğine dair daima kendileri karar verirler. Bazı sitelerde, arama motorlarında video gösterimi, aynı sitede olduğu gibi reklamı dahil edecek şeklinde yapılanmıştır (ki bu da video sahibinin lehinedir). Ayrıca bazı sitelerde ise, videoların oynatılmayacak şekilde indekslenmesine izin verilmektedir. Video indeksini tamamen yasaklayan siteler de mevcut. Sitenizdeki videoların Yandex.Video aramasında istediğiniz ya da ayarladığınız şekilde gösterilmediğini fark ettiyseniz, örnek videoları da ekleyerek destek ekibimizle iletişime geçiniz. Videoların indekslenmesi ile ilgili gerekli bütün bilgileri size vermeye ve verdiğiniz her örneği incelemeye çalışacağız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Amelos
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Film sitesi sahiplerinin yandex'i içerik hırsızı olarak görmesi ne kadar traji komik bir durumdur ya :)
Sen o kadar uğraş, o ekmek tekneniz olan reklamlar gösterilmesin, para kazanamayalım diyorsunuz birde.
O filmi siz mi çektiniz? Filmi çekenler o kadar uğraşsın, para harcasın. Siz adamın filmini ücretsiz sitenizden yayınlayın, bir de üstünden para kazanın.
Komedi ya. Başka bir şey değil.
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bulut50 adlı üyeden alıntı
Film sitesi sahiplerinin yandex'i içerik hırsızı olarak görmesi ne kadar traji komik bir durumdur ya :)
Sen o kadar uğraş, o ekmek tekneniz olan reklamlar gösterilmesin, para kazanamayalım diyorsunuz birde.
O filmi siz mi çektiniz? Filmi çekenler o kadar uğraşsın, para harcasın. Siz adamın filmini ücretsiz sitenizden yayınlayın, bir de üstünden para kazanın.
Komedi ya. Başka bir şey değil.
Hocam film sitesi diyince aklınıza sadece film izleme sitesi geliyor sanırım. Benim sitemde şuan 3bin üzeri film ve 80bin üzeri oyuncunun sayfası var lisanssız hiçbir filmi yayınlamadım bugüne kadar. fragman ve teaser videoları mevcut. sitemdeki reklamların google adsense reklamları olması da durumu ispatlıyor :D
benim şikayetim film sitesi gibi tekil bir şey değil. maç sonuçlarını bile yandex kendi sitesine sizin sitenizden çekebiliyor. Bu konu yurtdışında çok büyük tartışmalara yol açtı google webmaster ların bu isteğini haklı buldu ve şuan görsel aramayı değiştiriyorlar. görselin küçük haline tıkladığınızda büyük hali yerine sitenin kendisi çıkıyor ve sadece sağ tarafta imaj hakkında bilgiler gözüküyor.
Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/
Baykus
kula minnet eylemem.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Coder & Developer
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
VK videolarında bu durum oluşuyor sanırım arkadaşlar.
Yandex'in yaptığı, düpedüz, o sitelere girmekle uğraşmayın, biz direk izletelim! demek.
Saçmalık bana göre, Bir arkadaşımla beraber, 45k index sildirdik.
Tavsiyem sizde o şekilde yapın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yandex in video arama özelliğini ara ara kullanırım.
Direk tarayıcıda açılan videolar olduğu gibi , tarayıcıda açılmayı siteye gitmeniz lazım diye uyarı verenlerde var.
Demek ki uyarı verilebiliyorsa var bunun bir ayarı. Hatta neredeyse çoğu video kendi sitesine yönlendiriyor.
---
cwt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
...
-