Metal bir kaşığı bükebilmek için öncelikle kafanızdaki soru işaretlerinden kurtulmanız ve kaşığı bükebileceğinize inanmanız gerek, kaşığı gerçekten bükebileceğinize tam olarak inanmıyorsanız başarma oranınız neredeyse hiç yoktur. Telekinezinin bütün dallarında tam bir başarı elde edebilmek için öncelikle yapabileceğinize inanmanız gerekmektedir. Kaşığı bükebileceğinize tam olarak inandıktan sonra eğer imkanınız varsa rahat bir ortama geçin ve bütün düşüncelerinizden kurtulun, hiç bir şey düşünmemeniz gerektiğini bile düşünmeyin.



Kaşık nasıl bükülecek?

Rahat bir ortama geçtiniz, arkanıza yaslandınız, zihninizi boşalttınız ve elinize bükmek istediğiniz çay kaşığını aldınız işaret ve baş parmaklarınızla kaşığın kepçesinin biraz altından hafifçe kavrayıp yavaşça ovalayın, kaşığı her ovaladığınızda birazdaha fazla sıkın, ve tutduğunuz yerin hamurlaştığını imaje edin (düşünme imaje et / hisset) kaşığın hamurlaştığını hissederken bir yandan’da kaşığı ovalıyor, ovaladıkça kaşığın kepçesinin altının hamurlaştığını hissediyorsunuz arada sırada serçe parmağınız ile kaşığın kepçesini hafif hafif itiyorsunuz.



Kaşığı tutuş şekli



Kaşığın tutuş şekli sol tarafta bulunan resimdeki gibi olması gerekmektedir, ne fazla aşşağıda nede fazla yukarıda. Kaşık bükme uyumlaması için fazla bir deneyiminiz yoksa ince saplı çay kaşığı ile başlamanızı öneririm, ilk etapta kalın bir yemek kaşığını bükmek çok daha zor olacaktır.
Telekineziye yeni başlayan birisinin ilk etapda kaşık bükmede tam bir başarı sağlaması mümkün olmayabilir, eğer daha önce her hangi bir telekinezi deneyiminde bulunmadıysanız daha basit olan telekinezi dallarından başlamalısınız, Psi wheel telekinezi başlangıç için en ideal uyumlamadır.



KAYNAK: http://www.yazmakta.com/2012/01/kasik-bukme-kasik-nasil-bukulur/