-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sayfamı diğer sayfaların yorum kısmından paylaşırsam linkini bir zararı olurmu acaba lütfen bilgisi olanlar yardım etsin. Sayfamın gönderilerinin engellenmesi gibi bi durum olurmu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Böyle birşeyi kesinlikle yapmayın hocam, diğer sayfaların yorum alanında kendi sayfanızın bağlantısını paylaşmanız durumunda hem kendi hesabınız durdurulabilir hem de sayfanız kapatılabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
Şöyle yapın hocam;
Kendi sitenizin konusuna yakın olan sayfaları kayıt altına alın. Paylaştığı konuları takip edin. Bu konularla ilgili kendi sitenizde yazı varsa, yazınızdan küçük bi parça alıntı yaparak kendi sitenizdeki yazı linkini ekleyin. Bu şekilde yaparsanız kullanıcılara hem kullanıcılara bilgi vermiş olacak hem de sitenize kaliteli hit çekecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
hocam sayfa beğenisi alsaydınız şu an ya spam yemiş ya da o çekilen üyeleri kaybetmiş olacaktınız. Her şekilde paranız boşa gitmiş olacaktı.
Başka sayfalarda paylaşım yapıp beğeni çekmek çok mantıklı gelmiyor bana. Bir çok insan beğense bile geri dönüş sağlayamıyorsunuz. En garantili yöntem facebook reklamları. Hem kitleye odaklı hem de garanti :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Sayfanız falan kapanmaz ancak yorum yaptığınız hesap engel yiyebilir. Sayfanın direkt bağlantısını paylaşmak size pek üye kazandirmaz. Ancak sayfanın adıyla başka sayfaların gonderilerine , o gonderiler ile ilgili yorumlar yaparsanız güzel üye cekersiniz. Ben o şekilde sürekli sayfa kasıp satıyorum 400,500 liraya.
1 kişi bu mesajı beğendi.