Arkadaşlar bu tarz şeylere inanmayın eğer size biri ya bu site googleye rakip derse direkt diyeceğiniz şey şu olsun :
- "Çok şakacısın" :)))
- "Sen yine bügün birşey mi içtin" :))
- "Sen boş ver elin üç koyununu beş keçisini" diyip lafı hemen uzatmadan tartışmaya girmeden oradan ayrılın :D

Kısaca hatırlatma yapacak olursak :
Arkadaşlar geçtiğimiz senelerde amerika krize girdi sebebi neydi biliyor musunuz ?
Sebebinin söyleyim Amerikanın ve dünyanın en ünlü vazgeçilmez markası ve ayrıca şirketi olan GMC (general motors) iflas etmek üzereydi.Diyeceksinizki onla ne alakası var.Eğer GMC batmış olsaydı amerika bitmişti bittiği gibi birçok ülkeyide beraberinde götürürdü sırf orayı batırmamak için bütün devlet yönetim ve şirketler bir araya geldi hatta avrupa seferber oldu ve GMC ye 700 Milyar $'cık evet yanlış duymadınız 700 Milyar $'cık ufak bir yardım paketi sundular ve batmaktan kurtuldu amerikada hayatının krizinden kurtuldu.Çünki Dünyanın en büyük kuruluşlarından biri hep amerikan filimlerinde kötü adamlar GMC minibüse binerler :D veya başkanın koruma jipleri GMC reklam kokan hareketler bunlar mayyyykkk :D neyse dağıttık sonuç olarak ise Google dünyanın şuan 5 büyük kuruluşundan biri eğer googleye rakip olan site olursa google o ülkenin topraklarıyla birlikte satın alır ezdirmez kendini :D ayrıca google batarsa amerika battıgı gıbı bır cok ülke batar adamların elini atmadıkları iş kalmadı yakında bizim köyün yanından geçen anayol ihalesini alacaklar diye korkuyorum düşünsenize kepçelerde graderlerde kamyonlarda "Google İnşaat Harfiyat Turizm Ş.T.İ" yazısının olduğunu :D