Fantastik adlı üyeden alıntı

Fantastik bilim kurgu epik fantazya yazılarını filmlerini karikatürlerini severim ancak yaşadığımız topluma ve toplumun yaşam biçimine baktığımda dünyada görülmemiş fantastik ve mistik bir yaşam biçimi ile hayatlarını idame ettiriyorlar.

Kaşık bükmek telekinezi olayının en alt noktasıdır. Sizler ay sonu gelipte maaşı yetmeyen bir işçinin bakışları ile nasıl bir kinezi sergilediğini görmek istersiniz...


Telekinezi, ve psişik olayları Fantastik, bilim kurgu ile karıştırabilen bir zihniyetin bu tür durumları anlamaması ve gereksiz yorumlar yaparak konu baltalamasını çok görmemek gerekiyor. Yazmakta.com ~ parapsikoloji ve kişisel gelişim üzerine eğitim verir sloganı ile yola başladığımız ve hiç kesintisiz 4 ayı doldurduğumuz sitemizde sağdece paranormal olaylara değil kişisel gelişim ve farkındalık üzerinede eğitimler verilmekte, sanırım destek olmak yerine köstek olmayı tercih ediyorsunuz.

Telekinezi olayının, bir ailenin geçim sıkıntısı ile ne gibi bir bağlantısı var ben çözebilmiş değilim doğrusu. Konuyu getirdiğiniz duruma bakın, çok sıkıntı var çok.