Fantastik adlı üyeden alıntı

:) Konunu baltaladığımı düşündüğün için kendimi suçlu hissediyorum. Blogunda yer verdiğin bir çok konu halkımız tarafından bilinçsiz bir şekilde kullanılmakta ve yapılmaktadır. Yazdığım yazıların senin için bir anlam ifade edeceğini düşünmüştüm ancak Fantastik kelimesinin içine giren ögeleri bilmemen senin bu tür bir site açman için yerli olmadığını düşündürdü bana.

Uzun lafın kısası telepati telekinezi pisişik vs özellikler bizim halkımızda bilinçsizce kullanılmaktadır. Özellikle dar gelirli aileler de ve yoğun iş stresinde çalışan kişilerde bu özellikler had safhada olup farkına varılamamaktadır.

Aslında ben yanlış anlamadım, siz bana yazılarınızla yanlış aksettirdiniz. Blogumda verdiğim parapsikolojik ve kişisel gelişim konuları farkındalığı gelişmemiş birine bahsedilirse sizi bir deligibi karşılayabilir. Fakat durum böyle diye bu tür konulara hiç bir zaman hiç bir şekilde yer vermeyecekmiyiz? Eğer farkında olmayan kişiler varsa, bağzı makale ve konuşmalar ile farkında varmalarını sağlayabiliriz, blogum günlük 200 tekil hit alıyorsa günde 1 kişi farkında değilken farkına varıyorsa yılda 365 kişi farkına varır demek.

45 - 50 Yaşlarında, yoğun iş stresinde çalışan kişiler bu durumu her nekadar anlayamıyacak olsada yeni yetişen nesil çok daha kolay kavrayarak ileriye ışık tutabilir, şuanda bilinmeyen bir çok konuyu ilerde su üstüne çıkarabilir. Fakat bu neslin oluşması içinde birşeylerler yapılması gerekiyor, ben yazılarınızdan bu konu hakkında bilgili olduğunuzu anlıyorum fakat demek istediğinizi farklı şekilde lanse ediyorsunuz karşı tarafa, bilmediğin yanlış söylediğim şeyler varsa affola ~