Gerçekten yapılan her paylaşımın altında paylaşımı yeren, kötüleyen daha kaba tabirle baltalayan yorumlara sıklıkla rastlar olduk. Bu durum oldukça can sıkıcı bir hal aldı, yönetimin yaş sınırlama olayına herzamankinden daha fazla nezaret etmesi gerektiği kanısındayım. En ufağı dün açtığım CS:GO satış konusuna adam gelip yazmış ki steamda indirimle 12tl, yahu mal benim malım değilmi kardeşim ister 14tlye satarım ister bedava veririm isterde başka yerde 12tl olan bir ürüne 100tl etiket yazarım. Zorlamı satıyoruz?
Konuya dönecek olursak yararlı paylaşımınız için teşekkür ederim, benim sanal kartımdan kart onaylama ücreti olarak 2.77 TL çekti. 60gün ücretsiz kullanacağım. Sonrasında kullanacağımı sanmıyorum kaliteli fakat çok pahalı.
Konuya dönecek olursak yararlı paylaşımınız için teşekkür ederim, benim sanal kartımdan kart onaylama ücreti olarak 2.77 TL çekti. 60gün ücretsiz kullanacağım. Sonrasında kullanacağımı sanmıyorum kaliteli fakat çok pahalı.
Güle güle kullanın hocam, insanı yaptığı işten ve bilgi paylaşımından soğutuyorlar ya. İnsanın yanlışını düzeltmesine yardım edeceklerine "aaa ücretsiz ama 4tl çekiyomuş, aaa yanlış yaptı" gibi çocukça kelimeler geçiyor. Birde birşey öğrettiğim için sevindim diyor.
Bu kadar açık hedef gösteriyorum benim gibi saygılı ve hiçbir polemik içerisinde olmamayı misyon edinmiş birine bile satışıyorlarsa bu arkadaşın girdiği konu sahibine Allah sabır versin.
Hizmetiniz hayırlı olsun