elis adlı üyeden alıntı

Bende sizin gibi düşünüyorum ve bırakın bir gün için de 10 tanıtım yazısı almayı 1 haftada 2-3 taneden fazlasını kabul etmiyorum
Aynı gün içinde bir çok siteye link çıkışı ile diğer günler eğer siteye 10 yazı eklenmiyorsa daha çok göze batar. Zaten ziyaretçi akışı yaz ve okulların tatil olması nedeni ile durmuş vaziyette böyle bir durumda o yazıların ne size ne de tanıtım yazısı yayınlatanlara faydası olur. Kazanç sağlayabilirsiniz fakat ben çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.


Tanıtım yazısı alırken dikkat edilmesi gereken şeyler vardır. Bunlardan birisi kendi sitenizin domain yaşı. Eğer 6 aydan az ise haftada 3-4 yazı normaldir. Eğer 1 ile 2 yaş arasında ise günde 1 ile 2 tanıtım yazısı iyidir. Site 2 yaşından büyük ise günde 3 tanıtım yazısı alınabilir. Ama en iyi çalışma her şekilde günde 2 yazıyı geçmemesidir. Çok sayıda tanıtım yazısı almak demek bir anda çok fazla backlink demek. Bunun sonucunda spam riski olabilir.

https://wmaraci.com/forum/seo-isleri/search-engine-optimization-ajani-garantili-ilk-sayfa-search-engine-optimization-hizmeti-ilk-sayfalara-gelmek-artik-korkulu-ruyaniz-olmasin-242193.html Seo hizmeti

Tanıtım yazısı satışı için iletişime geçebilirsiniz. Türkiye'nin en kaliteli sitelerine sahibiz. Ve en uygun fiyatlar ile.