3 veya 4 katı domain fiyatını gider, işi bilen bir alıcıya. Yoksa çaylaklar bunu normal domain fiyatından düşük almaya çalışırlar.
Yabancı firmadan alımı bana Türk parası olarak 400 liraya mâl oldu hocam.
Eğer imkanım olsaydı ben alırdım. Ama ne yazıkki ben de elimdeki 2 adet domaini siteleriyle birlikte satışa çıkardım. biri sağlık sitesi paramedikler.com diğeri moda ve kadın sitesi formoda.com.
Sitenizi şimdi inceledim çeşitli ve güvenilir site analiz araçlarıyla da denedim ve benim gözümdeki değeri 1500-2000 TL arasında. Yalnız ne yazık ki, çoğu kişi bu kıymeti bilemeyeceği için, daha doğrusu bu işi yapanların çoğu çoluk çocukça düşündüğü için ilk soracakları soru şu olacak, "getirisi ne kadar?" ve 100-150 tl arası diyecekler. Evet şaka gibi sinir bozucu ama böyle malesef. İnşallah bu işin emeğini, değerini bilen ve gerçekten web-yazılım işlerinden anlayan bir alıcı bulursunuz. İyi çalışmalar dilerim hocam.
Sitenizi şimdi inceledim çeşitli ve güvenilir site analiz araçlarıyla da denedim ve benim gözümdeki değeri 1500-2000 TL arasında. Yalnız ne yazık ki, çoğu kişi bu kıymeti bilemeyeceği için, daha doğrusu bu işi yapanların çoğu çoluk çocukça düşündüğü için ilk soracakları soru şu olacak, "getirisi ne kadar?" ve 100-150 tl arası diyecekler. Evet şaka gibi sinir bozucu ama böyle malesef. İnşallah bu işin emeğini, değerini bilen ve gerçekten web-yazılım işlerinden anlayan bir alıcı bulursunuz. İyi çalışmalar dilerim hocam.
Değerli yorumunuzdan dolayı öncelikle teşekkür ediyorum. Getirisi olmayan siteye çöp gözü ile bakılıyor artık piyasada, bu durumdan açıkçası oldukça rahatsızım diyebilirim.
Ukalalık sergilemiyorum, lütfen yanlış algılamayın ama domainimin cidden markalaşacak -güzel işler çıkartacak bir domain olacağına inanıyorum. Zamanında forum kurma değil de, Wordpress bir blog kurup içerisine 30 bin'den fazla da konu girseydim sanırım şu an oldukça değerlenirdi. Şahsi fikrim, çok sağlam bir projede kullanılmasa bile en kötü ihtimal forum veya genel bir blog kurulup devam ettirilebilir.
Tekrar teşekkür ediyorum, sağ olun var olun..