-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Merhaba arkadaşlar,
Silkroad private server açmaya karar verdim, kurulumu ve editörlüğü yapabilecek bir arkadaş arıyorum, vds ve domain benden. Eğer başka bir oyun kurabilirim derseniz yine pm atın konuşalım. Oyun gelirleri paylaşılacak kurulum yapan kişiyle. Detay için pm atın lütfen
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
yerinizde olsam cs:go, dayz, reign of kings yada ark survival kurardım yeni ve popüler oyunlarda insanların ihtiyacı var cs go ve dayz türk sw olmasına karşın rok ve ark ta 1 tane bile yok tek tarafı silkroad gibi para kazandırır mı sorusu fakat insanlar internet sitesi kurarak private sw için adam topluyor hep sw den hemde internet sitesinden kazanıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Cs go nasıl açabilirim pm atar mısın biliyorsan
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Emekli Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
240, (%100)
Hocam bende silkroad oynuyorum zamanında çok oynuyordum ama şimdi bazen oynuyorum.Şuan gerçek silkroadda sunucularda bir problem var galiba hiç giremiyorum bu aralar zaten oyunda ful kapasite dolmuyor eskisi gibi.Pvp server açsanız tutma olasığı yüksektir diğer knight ve metin 2 ye göre.Ben kurulumunu yapamam ama adminlik vs. yapabilirim duruma göre mesaj atarsınız hocam bana :)
Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Emekli Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
240, (%100)
KryssLuck adlı üyeden alıntı
Tabi neden olmasın, kurulum rehberleri var ama aşırı derecede karışık kimse düzgün anlatmamış.
Şuan birisiyle görüşüyorum anlaşabilirsek kurulum yapacak. Eğer sorunsuz yaparsak reklam işiyle ilgilenirim dersen şimdiden anlaşabiliriz.
Yani reklam için pvp server tanıtımı yapan forumlara vs. konu açmak gerekir yoksa herhangi bir sitede banner reklam fazla tutmaz.Hocam 100 150 kişi olsa tamamdır ilk başta :D
Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?