880M var 8 GB 256 Bit DDR5 Bu kartla bile ful ayar alamıyor. 30 45 50 fps arası geziyor.

Ayrıca 2 ekran kartı olan pc ler zaten direk geçiş yapar. Nvidia ekran kartı denetim masasına gir. Varsayılan ekran kartı seçimini otomatikten Yüksek Grafik işlemcisine al. Her uygulama Nvidia üzerinden açılır... Bende İntel İris var hiç ona geçtiğini görmedim.

Boşuna Ekran kartlarının üstünde NVİDİA OPTİMUS TECHNOLOGY yazmıyor ;)

Ek Olarak:

darkthepro adlı üyeden alıntı

90 tl alabileceğiniz internet siteleri var fakat akk varsa sizin için problem zira 60 gb :D boru değil

24 saat full açık bırakarak indirdim. Hiç bir şey engel değil :D

Ek Olarak:

darkthepro adlı üyeden alıntı

bence çok saçma bendede 2 tane var Intel(R) HD Graphics 4600 mevcut bir şeyi değiştirdiği yok bende 140 fps hala 140 fps, fps artışı için yapılacaklar belli yazılımsal olarak yeni driverlar indirilcek, kasan programlar durdurulacak, windows en iyi performans moduna ve ekran kartı için en iyi performans geçilir, ayarlarda en düşüğe alınırsa en iyi performans sağlanır donanımsal pek bir şey mevcut değil yeni sistem alınır anca yada hız aşırtması yapılır belki

Ayarları bir fulle bakalım oyunda. 140 fps alabiliyormusun :D

880M yetmiyor diyorum sen İntel ekran kartı ile 140 fps aldığını idaa ediyorsun.

Adamın demek istediği intel ile piksel piksel oynarken Nvida ile bir nebze daha iyisini alabilirsin.