Korkmaz adlı üyeden alıntı

880M var 8 GB 256 Bit DDR5 Bu kartla bile ful ayar alamıyor. 30 45 50 fps arası geziyor.

Ayrıca 2 ekran kartı olan pc ler zaten direk geçiş yapar. Nvidia ekran kartı denetim masasına gir. Varsayılan ekran kartı seçimini otomatikten Yüksek Grafik işlemcisine al. Her uygulama Nvidia üzerinden açılır... Bende İntel İris var hiç ona geçtiğini görmedim.

Boşuna Ekran kartlarının üstünde NVİDİA OPTİMUS TECHNOLOGY yazmıyor ;)

Ek Olarak:

24 saat full açık bırakarak indirdim. Hiç bir şey engel değil :D

Ek Olarak:

Ayarları bir fulle bakalım oyunda. 140 fps alabiliyormusun :D

880M yetmiyor diyorum sen İntel ekran kartı ile 140 fps aldığını idaa ediyorsun.

Adamın demek istediği intel ile piksel piksel oynarken Nvida ile bir nebze daha iyisini alabilirsin.

ben kendi adıma konuşmuyorum :D bende 100 mbit var akk yok çok sorun değil benim için ek olarak Intel(R) HD Graphics 4600 yanı sıra GTX 780M SLI mevcut :D ama hala ne halt diye inteli eklemişler bir fikrim yok fakat bu aralar MSI GT80 2QE TITAN GTX980M SLI almayı düşünüyorum belki seneye yada yıl sonu yurt dışnıdan ucuza alırım buradan alcak kadar zengin değilim :D yurt dışında 2 bin dolar alsam bi dönüştürücü fiş lazım okadar düz en fazla 6 bin tl eder burada 17 bin tl nerdeyse aynı pc den 3 tane alabilirim