senin saflığın, resimlere site adresini yazmalıydın
şimdi ben yazmadım diye suç benim mi oldu ben onları paylaşırken iyi niyetle paylaştım.
ama kanıtım var paylaşılan resimlerde benim sitem yani dersimizoyun.xyz yazıyor
Ek Olarak:
TayfunGuler adlı üyeden alıntı
Hocam ben birşey demek istiyorum.Bu görseller hakkında.Mesala benım bir teknoloji sitem var ben bu telefonu internetten resimlerini indirip yazsam alıntı mı olacak yani sizin gözünüzde anlamıyorum ?Sürekli 1.5-2Bin lira verirsem özgün mü olacak, beni zarara sokunca ?
Lütfen üstünüze alınmayın merak ettım bunu biri cevaplarmı ?
yok öyle değil ben kimseye alıntı yapmasın demiyorum yapcaksada altına 1px bile yeter kaynak diye yazdın
Ek Olarak:
Merhabalar,
Evet Malesef Bunun Adı Hırsızlık...
Malesef Bunu Çok Yapıyorlar Emek Verip Kendileri Yapmak Yerine Sağdan Soldan Kopyala Yapıştır İçerik Resimleriyle Paylaşım Yapıyorlar..
Sizde Keşke Resimlere : Logonuzu veya Blogunuzu Temsil Eden Bir Yazı Yazsaydını...
Evet Malesef Bunun Adı Hırsızlık...
Malesef Bunu Çok Yapıyorlar Emek Verip Kendileri Yapmak Yerine Sağdan Soldan Kopyala Yapıştır İçerik Resimleriyle Paylaşım Yapıyorlar..
Sizde Keşke Resimlere : Logonuzu veya Blogunuzu Temsil Eden Bir Yazı Yazsaydını...
blog değil de zaten benim resimlerim olduğunu ve yazılarım üstlerinde dersimizoyun.xyz diye yazıyor o da benim sitem yönlendirilmiş yani yazılı