lostyazilim

ilan sitesi için ortak olacak php yazılımcı arıyorum

6 Mesajlar 730 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

W1L3D4 W1L3D4 İşsizi İşsizin İşsassız.. Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad U** S**
  • Mesajlar 584
  • Beğeniler 8 / 89
  • Ticaret 15, (%93)
arkadaşlar elimde bir ilan sitesi var.
arkamda potansiyel bir gücümde var 2004 yılından beri bir motosiklet sitesinin sahibiyim.
her sen ilan sitesinin sistemini değiştirmekten bıktık.
bir ara bir yazılımcı arkadaşa sistem yazdırdım şimdi sistemde admin paneline giremiyor yine mağdur kaldım.

askerden önce 2 3 k hitlere ulaşmıştım günlük 40 50 tl bedavadan geliyordu reklamlardan taki askere gidince site uctu bakamadılar emanetime..

şimdi artık projemde şu kararı aldım php yazılımcı arkadaş bulucam isteğimize göre sürekli geliştirebilecek.

yaşım 23 parada gözüm yok zaten arkadaş bulabilirsem inşallah daha iyi yerlere geleceğiz.

konuyu yanlış yere açtıysam kusra bakmayın.

wmaraci
reklam

OmerGunay OmerGunay https://omergunay.net Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek PHP Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1207
  • Beğeniler 382 / 381
  • Ticaret 16, (%100)
yaşın daha 23 müş. Benimde 24 ve php yeni öğreniyorum. Sana tavsiyem birini bulmaya çalışacağına kendin öğrenmeye bak. Otursan başına 3 ay sürmez herşeyi öğrenmen. Benden sana bir tavsiye.

Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)

• Üyelik 26.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad U** S**
  • Mesajlar 584
  • Beğeniler 8 / 89
  • Ticaret 15, (%93)
hocam ben içerik toptancı parçacı kişiler fabrikalarla görüşmekten bu işe malesef vakit ayıramıyorum... çinden getirdiğim parçalaramı bakayım türkiyede her gün parça isteyen kişilerin kargolarıylamı ilgileneyim yoksa oturup php ögrenmeyemi calışayım :D

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
sevgili hocam
2015 te 22 yaşındasınız
2004 te 11 yaşında oluyorsunuz

2004 te hem site sahibi olup hemde motorsiklet parça satışı yapıyor olmanız ilginç ve pek inandırıcı gelmedi belki abinizin babanızın vs olabilir ama o zamanda abimin sitesi vs demelisiniz

gelelim php işinize yazılımcılar genelde bu işlere ortak olmazlar ücretini alırlar geliştirirken yine ücret verirsiniz
zaten anlattığınız kadarıyla satışlar süper parasını verip işlerinizi yaptırırsınız

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 26.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad U** S**
  • Mesajlar 584
  • Beğeniler 8 / 89
  • Ticaret 15, (%93)

ermaneray adlı üyeden alıntı

sevgili hocam
2015 te 22 yaşındasınız
2004 te 11 yaşında oluyorsunuz

2004 te hem site sahibi olup hemde motorsiklet parça satışı yapıyor olmanız ilginç ve pek inandırıcı gelmedi belki abinizin babanızın vs olabilir ama o zamanda abimin sitesi vs demelisiniz

gelelim php işinize yazılımcılar genelde bu işlere ortak olmazlar ücretini alırlar geliştirirken yine ücret verirsiniz
zaten anlattığınız kadarıyla satışlar süper parasını verip işlerinizi yaptırırsınız

internette arama yap "W1L3D4" adını ok. başkada sana kanıta gerek yok sen benle muhabbete girmeye calışıyorsun konunun içine etme kardeşim. oke.

konu günceldir arkadaşlar. bu arada merak eden arkadaşlar için yurt dışından 2 zamanlı motorların yedek parçalarını getirmekteyim arkadaşlar. çift silindir motor yapıp şaseye TR001 şase numaraları ile başlayan numaralar vurup turbotuning adında üretip satmaktayız.

php'ci gelecek vadeden projede kazanmayı hedefleyen tüm kardeşlerimi bekliyorum.

firstwebmaster firstwebmaster Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Geliştiricisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Ü**
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
pm alabilirmiyim

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al