-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webtasarım&Yazılım geliştirme&
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Elimde;
Geziyor (.) Net domaini nezamandır boş duruyor.
Aklımda Bi kaç proje var ama önemli olan bana sağlam miktarda gelir sağlaması önemli. Aklıma gelen Projeler.
1. Bilet Satış Sitesi (otobüs,gemi,uçak)
2. Otel Tanıtım ve rezervasyon sistemi
3. Şehirlerin tanıtıldığı Blog
4. İndirim Ve Fırsat Sitesi (iyasadaki a 101 gibi yada alışveriş sitelerindeki indirmleri takip edip paylaşabileceği bir site . İndirim Kuponlarıda Dahil
Sloganıda.Sizin İçin Geziyor İndirimi Buluyuruz Tarzı birşey olabilir
5. Diğer Sizin öneriniz.
Deneyimli arkadaşlar görüşlerini sunarsa sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
3 tutmaz vikipedia var. 1 ve 2 için uygun olduğunu düşünmüyorum. Bence üyelik sistemli veya gönder bölümlü bir site olabilir. Mesela ben Balıkesir de Ayvalığa gezmeye gittim. Bir kaç fotoğraf ve bir anı yazısı hazırladım. Bunu size gönderdim yayınladınız. Güzel reklamla iyi yerlere gelebilir. (Mobilim yazım hataları olabilir.)
elegan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
''tatil'' kelimesini baz alarak, yemek.com gibi bir site yapmalısınız. güzel domain. şehir, gezilebilecek yer, tatil köyleri, otellerin tanıtımlarını yapabilirsiniz. sosyal medya reklamları ile hit çekip biraz siteyi canlandırdıktan sonra çeşitli tatil firmaları, oteller, bilet satan firmalara mail atıp reklamlarını yapabileceğinizi söylersiniz..
fakat öncelikle acilen bir blog kurulup çok sağlam ve detaylı olmasa da index alması için yazı girilmeli.
J1DOJ
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Yazılım, Geliştirici...
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Otel Tanıtım ve rezervasyon sistemi Olabilir Ama Dediğiniz Alanlardada Çokca Kurum Firma Yayıncı Var...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Dagedog
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kerim hocam
Ayrıca gezmeyi sevenler ve blog kurmak isteyenler için subdomain de verebilirsiniz. Mesela denizcaglar.geziyor.net gibi.
Bu sağlam fikir reklamlardan da iyi kazanç elde edilir subdomain dağıtma var ise :)