Roycolt adlı üyeden alıntı

Hangi akla hizmet ile "benim sırtımdan para kazanıyorlar" diyorsunuz anlamış değilim. Bir film çekecekler, emek verecekler, binlerce dolar harcayacaklar ve emeğinin karşılığını kazanmak için uğraşacaklar ve siz de hiçbir hakkınız olmadan telif hakkı onlarda olan bir film/video'yu paylaşıp para kazanırım diye düşünürken uyarı alacaksınız ve gelip burda pişmiş pişmiş "benim sırtımdan para mı kazanacaklar" diye soruyorsunuz.

Sadece gülüp geçiyim en iyisi.

Söylediğinize katılıyorum ama şöyle de birşey var.
Şu anda Türk veya Yabancı dizi/film herhangi birini Youtube'a atıp, Telif geçmenin çok ama çok
Kolay bir yöntemi var. Ancak buna karşı önlem almak yerine, firmalar otomatik Telif sistemini tercih ediyo.
Anlamadığım nokta, Madem o kadar para harcanıyor, neden bu konuda hassas davranmıyorlar. Söyledikleriniz çok doğru ama benim de anlamadığım nokta bu hocam.

Ben 1-2 video atıp denedim. Videomu alıp yükleyen kişiler telif yiyodu direk, kanal kapanmaya kadar da yolu oluyo.

Konuyu açan arkadaşa gelicek olursak, Spam veya Başka bişi, özgün video olmadığı sürece, video'dan para kazanmanız zor.
Kazandığınız para da tatmin etmez. En azından Özgün'e göre.