Bahadir32 adlı üyeden alıntı
Ozaman o stileri cpanel'den engellemeye çalısın birde, Google alytics tirafik kaynaklarından ağ girişlerine bakın
Statcounter'a kayıt oldum, siteye Rusya'dan gelen tüm ip'leri cpanelden engelledim ama hala bir sonuç alamadım. Özellike trafficmonetize.org çok sayıda spam hit gönderiyor. Artan çıkma oranlarıyla 15 günde çöp siteye döndü sitem. Bu nasıl bir iştir sadece benim mi başıma geliyor. :eek: :confused:
Ek olarak: An itibariyle analytics gerçek zamanlı takip ile Statcounter'i karşılaştırdım. trafficmonetize.org'dan gelen ziyaretler Statcounter'e yansımıyor. Bu yüzden ip adresini tespit edemiyorum. trafficmonetize.org sen nasıl bir şeysin ???
Yine ek olarak: Site sahtekar olarak bildirilmiş (mozilla girişlerinde). Harbiden de emek hırsınızı sahtekarlar.
Ek Olarak: Ey ahalii duyduk duymadın demeyiiiin.
Sorunu en nihayetinde çözmüş bulunmaktayım. Artık spama son, hain refererlere son...
Bu emek hırsızı referer sitelerin sitelerimize yaptıkları hain saldırılara dur demeye hazır mıyız??
Meğer çözüm çok yakınımızdaymış değerli arkadaşlarım. Google bu çözümü bize bizzat web yönetici araçları aracılığıyla sunuyormuş. Neyseki çok geç olmadan uyandık gaflet uykusundan. İşte, çözüm aşağıdaki linkte. Lütfen yazıyı baştan sona okuyup yöntemi öyle uygulayınız.
https://productforums.google.com/forum/#!topic/webmaster-tr/NaoZ9Eyv7qM;context-place=forum/webmaster-tr Not: Anlatım biraz abartılı olmuş olabilir, rahatsız ettiysem affola.