-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
12, (%83)
Merhaba arkadaşlar yeni aldığım
mersin-haberleri.com domaini bulunmaktadır.
sizce nasıldır ?
Buna Tebilisim Haber scripti alsam bide 1 yıllık AA DHA İHA Bunların sadece Bölge Haberlerinin Abonesi olsam nasıl olur ?
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
arada - olması pek iyi değil. yinede başarılar
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bir kere bende yerel haberler için iha dan teklif almıştım aylık 430 tl demişlerdi 2 yıl önce. 3 firmayla anlaşırsanız ort. 1500tl yapar. ilk başta bu kadar bütçe ayırmak zor olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tasarım
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
Merhaba, ilk başta ki arkadaşın yoruma aynen katılıyorum alanadı öbeği açısından tire taşıması eksi bir puan katıyor. Ayrıca kitleye baktığımız zaman kısıtlıyıcı bir alanadı tamamen yerel. Alanadını yatırım olarak alıp proje yapmayacaksanız hiç hayal kurmayın derim. Ama proje amaçlı olacağını düşünerek maddi olarak yüksek rakamlar harcar ve güncel tutmanız gerekir. Tamam mersinhaberleri.com doluysa bile daha geniş kapsamlı hiç bakmadım boş mu dolu mu diye ama akdenizhaberleri.com alanadı nı mersin-haberleri.com yerine tercih ederdim. Teşekkürler Saygılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest Meslek (İşsiz)
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar Hocam,
Alan adında - olması diğer arkadaşlarında belirttiği gibi sıkıntılı bir durum.Ayrıca SEO konusunda da olumsuz etkileyecektir.Ama bence artık haber devri bitti yani ekmeği yiyen zaten yiyor.Heleki bu yerel haberlere büyük haber siteleri el attıktan sonra...
Mesela : İSMİ Bende büyük bir haber sitesi Bursa ' nın bilmem ne ilçesindeki haberleri bile gösteriyor.81 ilin bütün ilçeleri için tek tek bölüm açmış yazar toplamış.Ama siz bilirsiniz.