Waffle
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
508
Insufficient Resource
The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resouce limit. Please try again later.
Hatasıyla karşılaştım cpanel girdim CPU ciddi derecede artmıştı Physical Memory Usage 1024 sınırlı ama 1024 ü bile geçmişti.
Dün arkadaşım kendi sitesini benim hostuma almamı rica etti yaptım sanırım teması w*rez bundan kaynaklı olabilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Muhtemelen arkadaşının sitesi yüzünden CPU kullanımı tavan yapmakla kalmamış tavanıda delmiş geçmiş.
Sizin siteden ziyade onun sitesini incelemeniz gerek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hem onun hem kendi sitende sql sorgulaması yaptın mı?
Yani siteleriniz kaç sorgu ile çalışıyor?
100'ü geçmişse ve az çok hitiniz varsa CPU kullanımı inanılmaz artar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu sorgu sayısı ana sayfa içinse sorun yok gibi gönüyor. Tabi diğer sayfalara da göz atman da yarar var. Sorgu sayısı 50'yi geçmeye başladıkdan sonra hite bağlı olarak CPU zorlanmaya başlar. Sorgunun 20'lerde olanı en ideali.
Sorun başka gibi görünüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yok sitenin teması iyi kodlanmış. Sorgu sayısı yeni temaların çoğunda 100'e bile yakın. Tabi bunda sayfa da ki resimler, başlıklar, yorumlar, sağ/sol widgetler v.s. önemli. Ne kadar az sa sorgu da o kadar düşüyor.
Arkadaşının sitesi sıkıntılı demek. Onun da bu sorgu işlemini yapması lazım.Sitesi çok eski değilse sıfırdan bir kurulum daha temiz olacaktır.
Ek Olarak: Yok sitenin teması iyi kodlanmış. Sorgu sayısı yeni temaların çoğunda 100'e bile yakın. Tabi bunda sayfa da ki resimler, başlıklar, yorumlar, sağ/sol widgetler v.s. önemli. Ne kadar az sa sorgu da o kadar düşüyor.
Arkadaşının sitesi sıkıntılı demek. Onun da bu sorgu işlemini yapması lazım.Sitesi çok eski değilse sıfırdan bir kurulum daha temiz olacaktır.