lostyazilim

Nasıl bir dizüstü iş görür?

24 Mesajlar 3.601 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

championur22 championur22 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad O** P**
  • Mesajlar 441
  • Beğeniler 44 / 63
  • Ticaret 20, (%100)

BigSEO adlı üyeden alıntı

Asus'tan böyle bir performans beklemezdim ama garantiye yollasaydı daha önce hiç duymadım böyle bir sorunu.

garantisi hala sürüyor ama chrome mesela 1 saat oynadım veya 10 dk oynadım diyelim kafasına göre direk kapatıyor. Oyun oynarken felan hiç donma kasma görmedim. Bazen mp3 çalıştırmıyor. Youtube felan açmıyor linkini açıyor yükleniyor link ama çalmıyor. Sizce yollasam mı garantiye bir çözüm bulurlar mı ? Garantiden korkum pc eskisinden kötü olur diye korkuyorum.

wmaraci
reklam

BigSEO BigSEO Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Engineering
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 52 / 621
  • Ticaret 54, (%94)

championur22 adlı üyeden alıntı

garantisi hala sürüyor ama chrome mesela 1 saat oynadım veya 10 dk oynadım diyelim kafasına göre direk kapatıyor. Oyun oynarken felan hiç donma kasma görmedim. Bazen mp3 çalıştırmıyor. Youtube felan açmıyor linkini açıyor yükleniyor link ama çalmıyor. Sizce yollasam mı garantiye bir çözüm bulurlar mı ? Garantiden korkum pc eskisinden kötü olur diye korkuyorum.

Asus'un bu bilgisayarının özellikleri gerçekten çok iyi. Üretim hatası olabilir bir parçasında veya başka bir sorun. Çok problem yaratıyorsa bence gönderin bundan daha kötü olamaz zaten :)

championur22 championur22 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad O** P**
  • Mesajlar 441
  • Beğeniler 44 / 63
  • Ticaret 20, (%100)

BigSEO adlı üyeden alıntı

Asus'un bu bilgisayarının özellikleri gerçekten çok iyi. Üretim hatası olabilir bir parçasında veya başka bir sorun. Çok problem yaratıyorsa bence gönderin bundan daha kötü olamaz zaten :)

Öneriniz için sağolun düşünüyorum göndermeyi.

emrekursatt emrekursatt skype:emrekursatt Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 145
  • Beğeniler 11 / 12
  • Ticaret 5, (%100)
Arkadaşlar asusa bende çok güveniyorum.Bilgisayarda bi monster,msi bunlar yüksek özellikli ve pahalı bunlardan sonra kesinlikle asus yeni aldığım asusda bir sıkıntı çıktı hdd uyuşmazlığı oldu yüzde 1000 de 1 ihtimal olur oda bana denk geldi zaten ama garantiye gönderdim zaten 1 ay olmadığı için eski hhd yi atıp yenisi takıp göndermişler şimdi maşallah canavar gibi bir sıkıntısı yok her türlü oyunuda oynayabiliyorum :)

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al