lostyazilim
tr.link

En İyi Android Antivirüsleri 2015

7 Mesajlar 1.559 Okunma
lstbozum
tr.link

Gencblogcu Gencblogcu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenciyim
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 1 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Merhaba;

En İyi Android Antivirüsleri 2015 Yazımda Android Telefonlar İçin Güvenlik Yani Antivirüs Programlarını Göstereceğim. Listeye Başlamadan Önce Bir Kaç Sözüm Var, Antivirüs Programları Virüs Şüphesi Olduğunda Kullanılmalıdır. Yoksa Arka Planda Telefonunuzun Ram'ini Sömürür. Bu Paylaştığım Antivirüsler Free Yani Ücretsizdir. Virüsü Yüzde Yüz Silecek Diye Bir Beklentiniz Olmasın.

Bundan Önce Paylaştığım En İyi Android Oyunları 2015 Adlı Yazımı İnceleyebilirsiniz.

İşte En İyi Android Antivirüsleri !

1- Cm Security: Cm Security En İyi Mobil Dalında 7. Kez Dünyanın En İyisi Ödülünü Aldı. Programın İçerisinde Sunduğu Araçlar Ve Telefonun Düşük Bir Bölümünü Kullanması, Android Kullanıcılarının Gönlünde Taht Kurdu. Ve Bende Listemin Birinci Sırasına Yerleştirdim.

2- 360 Security: 360 Security İçerdiği Araçlar Sayesinde Birçok Kullanıcının Derdine Derman Olmuştur. Kullanıcı Yorumlarının %90'ı Olumlu Yorumlar Yazmıştır. Programın İçerisinde Hızlandırma, Tarayıcı Gibi Araçlar Mevcut.

3- Avg AntiVirüs: Avg virüs, zararlı yazılım, casus yazılım ve kısa mesajlara karşı koruma sağlar ve kişisel verilerinizi güvenlik altına almaya yardımcı olur. Avg Mobil Antivirüs Kategorisinde Pekte Başarılı Olduğu Söylenemez. Ama Yılların Tecrübesi Onu Yinede Ayakta Tutmayı Sağlamış Gibi Görünüyor.

4- Avast Free: Avast cihazınızı virüslerden, kötü amaçlı ve casus yazılımlardan korur. İnternet tabanlı telefon konum belirleme özelliği, kayıp telefonunuzu bulmanızı sağlar. Gelişmiş Anti-Theft bileşeninde yer alan uzaktan cihaz kilitleyebilme veya hafızayı silme özelliği ile verileriniz emin ellerde.

5- Dr.Web Anti-Virüs: Virüslere Karşı Temel Koruma Sağlayan, Ve Düşük Özellikli Telefonlarda Bile Gayet Düzenli Çalışan, Klasik Bir Mobil Antivirüs.

KAYNAK: http://ibrakpinar.blogspot.com.tr/2015/05/en-iyi-android-antivirusleri-2015.html

wmaraci
reklam

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
açıkçası ne kadar iyi olsalarda virus veri tabanı daha fazla ve daha iyi savunmaya sahip olanlar daha iyi elbetteki özellikler, ram işlemci kullanımı önemli fakat bence veri tabanı daha önemli bu konuda kasperskyla yarışabileceklerini zannetmiyorum

YazilimciHoroz YazilimciHoroz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 422
  • Beğeniler 25 / 98
  • Ticaret 3, (%100)

darkthepro adlı üyeden alıntı

açıkçası ne kadar iyi olsalarda virus veri tabanı daha fazla ve daha iyi savunmaya sahip olanlar daha iyi elbetteki özellikler, ram işlemci kullanımı önemli fakat bence veri tabanı daha önemli bu konuda kasperskyla yarışabileceklerini zannetmiyorum

bitdefender'den vazgeçmem. ;)

omerenes omerenes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 93 / 127
  • Ticaret 9, (%100)

Yazilimci Horoz adlı üyeden alıntı

Bitdefender dan bi kere 6 aylık premium kod almıştım denedim etkisini görmedim.Zaten 3-4 yıldır falan android telefon kullanıyorum Allah'a şükür hiç virüs girmedi (maşallah :) )

Allah hep güzel insanlar çıkarsın karşımıza.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

kaspersky güzel program ama bitdefenderda güzel bende pc bitdefender telde kaspersky kullanıyorum

YazilimciHoroz YazilimciHoroz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 422
  • Beğeniler 25 / 98
  • Ticaret 3, (%100)

darkthepro adlı üyeden alıntı

kaspersky güzel program ama bitdefenderda güzel bende pc bitdefender telde kaspersky kullanıyorum

mobilde 2 sinide denemedim sadece avas kullanıyorum androidde ama bilgisayarda kesinlikle bitdefender :)

• Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

mobilde 2 sinide denemedim sadece avas kullanıyorum androidde ama bilgisayarda kesinlikle bitdefender :)

total security ?

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al