furkannd adlı üyeden alıntı

Hocam hepsi için bir proje yapılır ama ben birinin üstünde durup gerçekten iyi para kazanmak istiyorum ve diğerlerinide satmak istiyorum

Şimdi ustam ticarette belli başlı gerçekler vardır. Ben size desem ki haber sitesi açın. Biri kalkıp diyecek "herkes acıyor. zor kazanırsın"

İşte gerçek burada. Bir işi bir çok insan yapmak ister. Bir çok insan atlar. Biraz insan yapar. Birazı sürdürür. Birazı kazanır. Domainler sağlam. Bence hiçbirini satma. Tabi yüksek teklif gelirse düşün.

Çok farklı birşey yapman gerekmiyor. Yine bir gerçek var ki. Birileri bir işi yaparak kazanabiliyorsa sen de o işi yaparak kazanabilme potansiyeline sahipsin.

Bu açıdan ne işe girersen gir sabret ve ortaya fark koy. Bir haber sitesi aç mesela. Ama genel haberler varken senin sitene girecek bir kalabalık bul. Haberlerin ajans diye anılması eskiye dayanır.

Haberlere ajans diye yaşlılarımız der. Sitenin genel içeriğindeki haberler haricinde emeklilerle alakalı özel bilgiler. Röportajlar, araştırmalar vs koy. Bu şuanda alalade aklıma gelen bir şey.

Film sitesi açacaksan önce namazlı abdestli adama küfür ettiren reklamları koyma. Ama Videoların içeriğinde reklamlara tıklama için ricada bulun. Söve söve zorla değil seve seve tıklasınlar.

Bunlardan sonra tavisyem haber sitesi aç ama mutlaka özel haberlerin olsun.