seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Bu konuyu bilgi toplamak ve sizin kullandığınız şirketleri öğrenmek adına açıyorum. Benim çalıştığım şirket sıkıntı çıkarmaya başlayınca çok daha önemli bir detay oldu Türkiye lokasyonlu hosting bulmak.
SEO için hostingin Türkiye'de olması önemli bir detaydır, bunuda geçtim Türkiye'de ki bir şirket ile çalışmanın çok avantajı vardır.
Sadece TÜrkiye'de hizmet veren bir şirket biliyor musunuz veya çalıştığınız var mı? Fiyatları nelerdir? Lokasyon,sunucu vs. Türkiye'de mi?
Sunucu olarak ne kullanıyorlar?
cevaplarınızı bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hocam benim sunucum Ukrayna'da hızım gayet iyi. Yani çok da dert etmeye gerek yok bence. Sitem 1 saniyede açılıyor çoğu zaman. Sunucuma roket bomba falan gelmez inşallah Rusya'dan başka sıkıntı yok :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
krm
Kerem
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
gezgin
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Türkiye'de bulunan sunucuların seo açısından daha iyidir söylemi tamamen hız açısından değerlendirilerek söylenmiştir. Eğer SSD, bağlantı hızı yüksek bir sunucu ise bırakın Almanya'da olsun. Demek istediğim konu sunucunun hangi ülkede olduğu değil, sadece hız. Hem Türkiye'de hem hızlı olsun isterseniz ssd markum sunucularını öneririm. Bu benim fikrim tabi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Turhost Portal Hosting al. Hem %100 cpu erişimin var hem sınırsız trafik ve depolama alanı var.
İstersen portal paketinde Cpu limitini %800 kadar artıra bilirsin.
Kendi sitemde %100 izili olanı kulanıyorum. min 3 aylık ödeme periyodu var
Teknik ekibi son derece bilgili ve yardım sever. Bazen çalışmayan kodlarınızı bile onara biliyorlar.
cagdaskorkmaz.com.tr