lostyazilim
tr.link

Türkiye lokasyonlu hosting?

42 Mesajlar 4.460 Okunma
acebozum
tr.link

anonymated anonymated Webnoloji.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Teknoloji ve Psikoloji
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)

Korkmaz adlı üyeden alıntı

Hostinger saçma sapan kullanıcı limitleri var. Almaya değmez. Adam sana diyor 5K hit gelirse siteni kapatırım :D Varmı böyle bişey.

Yani daha önce hiç karşılaşmadım. Oluyorsa da ücretsiz hostta oluyordur o kadarı da normal.

googleasistan
webimgo

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

anonymated adlı üyeden alıntı

Yani daha önce hiç karşılaşmadım. Oluyorsa da ücretsiz hostta oluyordur o kadarı da normal.

Ücretsiz hosta değil. Tüm host paketlerinde kullanıcı limiti var. Araştırmadan almışsın anlaşılan.

Ek Olarak: Sitemin istatistikleri:

cagdaskorkmaz.com.tr

seoakcy seoakcy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)

Ödeme yapmada sorun nadiren oluyor. Bende de olmuştu. Paypal'da kartınız olsun gerekli miktar Paypal'da değil kartta olsun tamamdır. Bir de pm den sorunu atabilirseniz yardımcı olmak isterim. Aylık, 3 aylık, 6 aylık, yıllık, 3 yıllık periyot var.

Teşekkürler, güvenlik konusunda endişelerim var biraz. Farklı bir şirket önerebilir misin?

Hostinger saçma sapan kullanıcı limitleri var. Almaya değmez. Adam sana diyor 5K hit gelirse siteni kapatırım :D Varmı böyle bişey.

Ben lokasyona değer veriyorum ama tabiki gibidip NATRO ile alışveriş yapmaktansa bir Türk şirketi ile alışveriş yapmak isterim. Ama işini adam gibi yapan türk şirketi var mı bilmiyorum. Sana katılıyorum..

TOPLUCA SUNUCU ALALIM :)

Ek Olarak:

Ücretsiz hosta değil. Tüm host paketlerinde kullanıcı limiti var. Araştırmadan almışsın anlaşılan.

Ek Olarak: Sitemin istatistikleri:

Sen Ne öneriyorsun Çağdaş?

• Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)
Güvenlik konusunda endişeniz nedir?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)

Güvenlik konusunda endişeniz nedir?

Bu siteyi şirket için almıyorum evet ama içinde bir nevi sanal bir ev oluşturucam. Yani gizli ve şifreli bir yerde resimlerimi, bilgilerimi, videolarımı sunuyorum. Erotik içerik yok evet ama sonuçta hayatımızda önemli şeyleri koyacağız. Ayrıca SEO çalışmaları yapılacak. Bu tür emekler harcayıp bir sorun olduğunda kime, nereden hesap soracağız?

Böyle birşeyin olmasını asla istemiyorum ama olursa en azından Türkiye'de birşeyler yapabiliriz, emeğimizin karşılığını alabiliriz.

• Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

seoakcy adlı üyeden alıntı

Sen Ne öneriyorsun Çağdaş?

Hocam benim kullandığım hosting firmaları şunlar.

ozkula
turhost
datzen
fiberdc
natro
ihs

İçlerinden en hızlı ve en güveniliri olanı bana göre Turhost
İnan natroda çıldırmak üzereydim.

Güven konusuna gelirsek. Önde gelen firmaların büyük bir kısmı turhost dan alışveriş yapıyor. Referaslardan bulabilirsin.

Ayrıca Turhost köklü bir firmadır. Veri hırsızlı falan yapıcaklarını sanmıyorum.

cagdaskorkmaz.com.tr

• Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)
Hocam istediğiniz an veritabanı ve ftp yedeklemesi yapabiliyorsunuz tek tıklamayla. Emeğinize bir şey olmaz. Ayrıca sıkıntı yaşamazsınız yani tüm bağlantılar SSL. Her şey yolunda gidiyor yani.

• Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)

ozkula
turhost
datzen
fiberdc
natro
ihs

Güven konusuna gelirsek. Önde gelen firmaların büyük bir kısmı turhost dan alışveriş yapıyor. Referaslardan bulabilirsin.

Ayrıca Turhost köklü bir firmadır. Veri hırsızlı falan yapıcaklarını sanmıyorum.

Fuub sitesiyle ilgili ciddi sıkıntı çıkarmışlar adminin dediğine göre. Hostingi taşımışlar onlar da. Elbette kaliteli bir şirket ancak birçok müşterisi kapanmalardan sunuculardan şikayetçi. Tabi siz bilirsiniz.

• Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

Hocam istediğiniz an veritabanı ve ftp yedeklemesi yapabiliyorsunuz tek tıklamayla. Emeğinize bir şey olmaz. Ayrıca sıkıntı yaşamazsınız yani tüm bağlantılar SSL. Her şey yolunda gidiyor yani.

Hostinger kulanıcı limitli host satıyor. Bundan daha kötü ne olabilir. Yani 10 gün sonra öleceğini bilmek gibi bişey.

Hostinger yetkilisi bir konuya yorum yapmıştı burada. Turhost dan bir elamanın forum forum gezdiğini gördünmü. yada ihs den.

cagdaskorkmaz.com.tr

• Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)

Fuub sitesiyle ilgili ciddi sıkıntı çıkarmışlar adminin dediğine göre. Hostingi taşımışlar onlar da. Elbette kaliteli bir şirket ancak birçok müşterisi kapanmalardan sunuculardan şikayetçi. Tabi siz bilirsiniz.

Fuub.net seohocasiç.com iştirakı sanırım. Yani siz niye şiddetle bahsi geçen şirketi öneriyorsunuz? Teşekkürler yardım için ama önerebileceğiniz Türkiye kuruluşlu bir şirket yok mu? Mesela sadece hosting, netdirekt gibi şirketleri tercih eder miydiniz?

ozkula
turhost
datzen
fiberdc
natro
ihs

NATRO'da niye kafayı yediniz? Nasıl bir sorun yaşadınız? Çok merak ettim. Ayrıca Turhost,İHS ve doruknet hakkında öyle aşırı bir şikayet yok ama benim merak ettiğim haber sitelerinin beraber çalıştığı şirketler.Mesela sadece hosting, netdirekt gibi şirketler hakkında görüşleriniz nedir?

Ek Olarak:

Hostinger kulanıcı limitli host satıyor. Bundan daha kötü ne olabilir. Yani 10 gün sonra öleceğini bilmek gibi bişey.

Hostinger yetkilisi bir konuya yorum yapmıştı burada. Turhost dan bir elamanın forum forum gezdiğini gördünmü. yada ihs den.

Aynen NATRO'da var bu forumda. Natroda ne sorun yaşadın? genelde kapanma sorunu var ülkede!

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al