anonymated adlı üyeden alıntı
Fuub sitesiyle ilgili ciddi sıkıntı çıkarmışlar adminin dediğine göre. Hostingi taşımışlar onlar da. Elbette kaliteli bir şirket ancak birçok müşterisi kapanmalardan sunuculardan şikayetçi. Tabi siz bilirsiniz.
Fuub.net seohocasiç.com iştirakı sanırım. Yani siz niye şiddetle bahsi geçen şirketi öneriyorsunuz? Teşekkürler yardım için ama önerebileceğiniz Türkiye kuruluşlu bir şirket yok mu? Mesela sadece hosting, netdirekt gibi şirketleri tercih eder miydiniz?
Korkmaz adlı üyeden alıntı
Hocam benim kullandığım hosting firmaları şunlar.
ozkula
turhost
datzen
fiberdc
natro
ihs
İçlerinden en hızlı ve en güveniliri olanı bana göre Turhost
İnan natroda çıldırmak üzereydim.
Güven konusuna gelirsek. Önde gelen firmaların büyük bir kısmı turhost dan alışveriş yapıyor. Referaslardan bulabilirsin.
Ayrıca Turhost köklü bir firmadır. Veri hırsızlı falan yapıcaklarını sanmıyorum.
NATRO'da niye kafayı yediniz? Nasıl bir sorun yaşadınız? Çok merak ettim. Ayrıca Turhost,İHS ve doruknet hakkında öyle aşırı bir şikayet yok ama benim merak ettiğim haber sitelerinin beraber çalıştığı şirketler.Mesela sadece hosting, netdirekt gibi şirketler hakkında görüşleriniz nedir?
Ek Olarak:
Korkmaz adlı üyeden alıntı
Hostinger kulanıcı limitli host satıyor. Bundan daha kötü ne olabilir. Yani 10 gün sonra öleceğini bilmek gibi bişey.
Hostinger yetkilisi bir konuya yorum yapmıştı burada. Turhost dan bir elamanın forum forum gezdiğini gördünmü. yada ihs den.
Aynen NATRO'da var bu forumda. Natroda ne sorun yaşadın? genelde kapanma sorunu var ülkede!