lostyazilim
tr.link

Türkiye lokasyonlu hosting?

42 Mesajlar 4.433 Okunma
acebozum
tr.link

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

seoakcy adlı üyeden alıntı

Fuub.net seohocasiç.com iştirakı sanırım. Yani siz niye şiddetle bahsi geçen şirketi öneriyorsunuz? Teşekkürler yardım için ama önerebileceğiniz Türkiye kuruluşlu bir şirket yok mu? Mesela sadece hosting, netdirekt gibi şirketleri tercih eder miydiniz?

NATRO'da niye kafayı yediniz? Nasıl bir sorun yaşadınız? Çok merak ettim. Ayrıca Turhost,İHS ve doruknet hakkında öyle aşırı bir şikayet yok ama benim merak ettiğim haber sitelerinin beraber çalıştığı şirketler.Mesela sadece hosting, netdirekt gibi şirketler hakkında görüşleriniz nedir?

Natroda niye kafayı yedim.

Şu alan adına girin: http://espor-tr.com/

Kaç saniyede açlıyor bir index yüklü sadece. Beni aradı siteniz Cpu çok harcıyor. Paketinizi askıya alıcaz. Dedim böyle birşeymi var sizi her forumda rezil ederim böyle işmi yapıyorsunuz diye laf söyledim. Bizi tehdit edemezsiniz dedi.

Açık açık turhost geçiyorum dedim güle güle dedi.

Bide www.oyuneditoru.net adresine girin

Site ortalama 125 sorgu yapıyor. Üst tarafta lol api var. Birde bu kaç saniyede açılıyor.

sadece hosting, netdirekt

Hakkında düşüncem şu. Bir arkdaş hız testi yapmıştı amozon hız sorgulama sitesinde.

Erişim süresi bakımından yerlerde idileri.

Ayrıca o firmalar bence parası olana iyi hizmet veriyor. Ben forumda çok gördüm cpu izni yetmediği için askıya alındı diye.

cagdaskorkmaz.com.tr
elektronikssl
webimgo

anonymated anonymated Webnoloji.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Teknoloji ve Psikoloji
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)

Fuub.net seohocasiç.com iştirakı sanırım. Yani siz niye şiddetle bahsi geçen şirketi öneriyorsunuz? Teşekkürler yardım için ama önerebileceğiniz Türkiye kuruluşlu bir şirket yok mu? Mesela sadece hosting, netdirekt gibi şirketleri tercih eder miydiniz?

NATRO'da niye kafayı yediniz? Nasıl bir sorun yaşadınız? Çok merak ettim. Ayrıca Turhost,İHS ve doruknet hakkında öyle aşırı bir şikayet yok ama benim merak ettiğim haber sitelerinin beraber çalıştığı şirketler.Mesela sadece hosting, netdirekt gibi şirketler hakkında görüşleriniz nedir?

Ek Olarak:

Aynen NATRO'da var bu forumda. Natroda ne sorun yaşadın? genelde kapanma sorunu var ülkede!

Hocam şirketten para falan almıyorum merak etmeyin :) Sadece kullanıyorum ve sıkıntıyla karşılaşmadığım için öneriyorum. Alternatif olarak alastyr, turhost veya özkula alırdım burdan almasaydım.

seoakcy seoakcy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)

anonymated adlı üyeden alıntı

Hocam şirketten para falan almıyorum merak etmeyin :) Sadece kullanıyorum ve sıkıntıyla karşılaşmadığım için öneriyorum. Alternatif olarak alastyr, turhost veya özkula alırdım burdan almasaydım.

Özkula ilk defa duydum. Teşekkürler "anonymated"

Korkmaz adlı üyeden alıntı

Kaç saniyede açlıyor bir index yüklü sadece. Beni aradı siteniz Cpu çok harcıyor. Paketinizi askıya alıcaz. Dedim böyle birşeymi var sizi her forumda rezil ederim böyle işmi yapıyorsunuz diye laf söyledim. Bizi tehdit edemezsiniz dedi.

Site ortalama 125 sorgu yapıyor. Üst tarafta lol api var. Birde bu kaç saniyede açılıyor.

Hakkında düşüncem şu. Bir arkdaş hız testi yapmıştı amozon hız sorgulama sitesinde.

Ayrıca o firmalar bence parası olana iyi hizmet veriyor. Ben forumda çok gördüm cpu izni yetmediği için askıya alındı diye.

Natro'dan iyiki almamışım o zaman. Dediğin gibi para veren şirketlere, haber sitelerine yani iyi davranıyor olabilir. Ama sitelerinin ikiside çok yavaş açılıyor. oyuneditörü bayağı yavaş. 50 mpbs fibernet kullanıyorum

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

Özkula ilk defa duydum. Teşekkürler "anonymated"

Natro'dan iyiki almamışım o zaman. Dediğin gibi para veren şirketlere, haber sitelerine yani iyi davranıyor olabilir. Ama sitelerinin ikiside çok yavaş açılıyor. oyuneditörü bayağı yavaş. 50 mpbs fibernet kullanıyorum

Bende 2mpbs net var 1.5 sn falan açılıyor hocam. Sizde bir sıkıntı var sanırım.

cagdaskorkmaz.com.tr
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)
Belki, de :)

makalehizmeti makalehizmeti Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Sağlık Memuru
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 27 / 73
  • Ticaret 8, (%100)

anonymated adlı üyeden alıntı

Hocam benim sunucum Ukrayna'da hızım gayet iyi. Yani çok da dert etmeye gerek yok bence. Sitem 1 saniyede açılıyor çoğu zaman. Sunucuma roket bomba falan gelmez inşallah Rusya'dan başka sıkıntı yok :)

:D Allah iyiliğinizi versin hocam.
Umarım gelmez :D

Ek Olarak:

Korkmaz adlı üyeden alıntı

Tecrübelerinize dayanarak hangi hosting firmasını öneriyorsunuz hocam ?
anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

krm krm Kerem Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek gezgin
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** S**
  • Mesajlar 309
  • Beğeniler 55 / 124
  • Ticaret 2, (%100)

Seo açısından dediğiniz gibi evet ama fiyatları aynı ise Türkiye şirketlerine kazandırmak bana çok daha mantıklı ve iyi niyetli geliyor. Fakat Türkiye'de hizmet veren pek fazla şirket yok.
sadecehosting
ihs *******
markum
doruknet
netdirekt

Siz hız açısından hangi firmaları tercih ediyorsunz peki? Yerli veya yabancı kullandığınız firmalar neler?

Ek Olarak:

İHS ile çalıştım, 5 IP veriyorlar ve fiyatı oldukça uygun.
Tek sıkıntıları SSD sunucularının olmaması. (ben çalıştığımda yoktu)

Markum çok iyi ama pahalı.

Son olarak digitalocean Almanya sunucularını kullanıyorum, çokta memnunum.

sterk sterk boş kalsın olunca yazarım Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Atama bekliyor
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 339 / 338
  • Ticaret 6, (%100)
Bu hosting konusu galiba su virüs ya da bu virus programı daha iyi şeyine döndü herkes kendi fikrini söylüyor ben de gidip su firmayı onerebilirim ama şahsi fikrim ışte başkası gelip bunu kullandığında tuh sana bu mu önerdiğin firma diyebilir. Şöyle söylemek gerekirse türkiye de veri merkezi sayısı toplasan 7yi belki geçmez ama 1000 den fazla hosting satışı yapan var. Açıkçası söylemek gerekirse sizin önerdiğiniz bu bütün firmalar hepsi bu verimerkezini altyapısı ile sağlıyorlar. Yani verimerkezinin iyi olması gerekir. Hız konusuna gelecek olursak ta tabiki de hostingin büyük bir payı var ama daha sonra siten yavaslar bunu da hosting firmasına atarsan burda yanlış yapiyirsundur. Sitenizi optimize ettiyseniz sıkıntı yok. Lokasyon olarak genellikle adult/warez tarzı siteler varsa yabancı legal ise tr . Hangisi iyi dersen de tabi ki verimerkezinden almak daha iyi aracı olmadan almak yani. Hemen de almayacan araştıracan konu uzadı neyse varsa sorularınız hosting konusunda yardımcı olurum.

• Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)

sterk adlı üyeden alıntı

Bu hosting konusu galiba su virüs ya da bu virus programı daha iyi şeyine döndü herkes kendi fikrini söylüyor ben de gidip su firmayı onerebilirim ama şahsi fikrim ışte başkası gelip bunu kullandığında tuh sana bu mu önerdiğin firma diyebilir. Şöyle söylemek gerekirse türkiye de veri merkezi sayısı toplasan 7yi belki geçmez ama 1000 den fazla hosting satışı yapan var. Açıkçası söylemek gerekirse sizin önerdiğiniz bu bütün firmalar hepsi bu verimerkezini altyapısı ile sağlıyorlar. Yani verimerkezinin iyi olması gerekir. Hız konusuna gelecek olursak ta tabiki de hostingin büyük bir payı var ama daha sonra siten yavaslar bunu da hosting firmasına atarsan burda yanlış yapiyirsundur. Sitenizi optimize ettiyseniz sıkıntı yok. Lokasyon olarak genellikle adult/warez tarzı siteler varsa yabancı legal ise tr . Hangisi iyi dersen de tabi ki verimerkezinden almak daha iyi aracı olmadan almak yani. Hemen de almayacan araştıracan konu uzadı neyse varsa sorularınız hosting konusunda yardımcı olurum.

Markuma hangi yönden iyi diyorsunuz?

krm adlı üyeden alıntı

İHS ile çalıştım, 5 IP veriyorlar ve fiyatı oldukça uygun.
Tek sıkıntıları SSD sunucularının olmaması. (ben çalıştığımda yoktu)

Markum çok iyi ama pahalı.

Son olarak digitalocean Almanya sunucularını kullanıyorum, çokta memnunum.

Sizin bildiğiniz Türkiye'de veri merkezi olan bir yer var mı? Ben Türk ******* ile çalışan dorukneti biliyorum tek

sterk sterk boş kalsın olunca yazarım Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Atama bekliyor
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 339 / 338
  • Ticaret 6, (%100)

Markuma hangi yönden iyi diyorsunuz?

Sizin bildiğiniz Türkiye'de veri merkezi olan bir yer var mı? Ben Türk ******* ile çalışan dorukneti biliyorum tek

Ne tür site açacaksınız markumun bir sürü artisi ve eksisi var

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al