ErenKeskin
Girişimci, Front-end Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şuan aklımda kırk tilki dolanıyo acaba ne yapsam diye..Ama o tilkilerden birinin dediği aklıma yatmış durumda..Ne diyo biliyor musunuz?
Yetiştirebilirsen 15 tatilin sonuna kadar güzel bir Türkçe kaynak hazırla diyor.Bu kaynağın içinde neler olacak peki? Yazının devamında onlarada yer vereyim biraz.
Kaynak önce ayrı ayrı parçalardan oluşacak ama sonrasında Son bir paylaşım ile bir arada toplayarak birleşik bir şey olarak görünüm sağlayacağım.
İşte parçalar şöyle:
[*] PSD Çizimi – Header
[*] PSD Çizimi – Sidebar
[*] PSD Çizimi – İç Kısım
[*] PSD Çizimi – Footer
[*] PSD Konu İçi Çizimi
[*] CSS/HTML Kodlama
[*] WordPress Entegre
[*] WordPress Panel Entegresi
CSS/HTML kodlama kısmınıda ayrı ayrı bölümler şeklinde yapmayı düşünüyorum ama şuan için o adım bize biraz uzak onun için fazla düşünmedim o kısmı.
Bunu yapabileceğime inanıyorum ve hatta PSD Çizimi – Header videomu çektim upload’ımı tamamladıktan sonra onu yayınlayarak bu işe başlamayı planlıyorum.Bu konu yoruma açıktır istediğiniz tavsiyeyi yapabilirsiniz.
Sidebar'ı bu şekilde yapacağım..
Kaynak:http://www.erenkeskin.com/fikrim-geldi/
herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.
kemalcan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
bunu video olarak anlatıcaksan ingilizce kaynak çok var ama sadece video olarak yazılı bilmiyom varmı yokmu ama türkçe pek bi kaynak yok bununla ilgili sağlam yaparsan böle bişi iyi olur herkez adına.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Computer Engineer Student
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Açıkaçası yaparsan herkezin ilgileneceği arşivlik bir video arşivi olacağına emin olabilirsin..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Profesyonel bi şekilde yapabileceksen neden olmasın.
ErenKeskin
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Son derece profesyonel bir şey olacak demiyorum tabiki hatalarım olacaktır.Ama gel gelelim ki Büyük webmaster'lar bile hata yapabiliyor :)
kemalcan adlı üyeden alıntı
bunu video olarak anlatıcaksan ingilizce kaynak çok var ama sadece video olarak yazılı bilmiyom varmı yokmu ama türkçe pek bi kaynak yok bununla ilgili sağlam yaparsan böle bişi iyi olur herkez adına.
@kemalcan zaten fikir burdan geldi aklıma..Türkçe kaynak yok denecek kadar az.
@senininternetin inşallah o arşive katkım olur :)
herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
PSD çizimlerin kodlamalarını anlatmanı sabırsızlıkla bekliyorum. Bu konunun nasıl olduğunu merak ediyordum, senin videolarınla öğreneceğiz o zaman :).
Wordpress dışındaki sistemlere de entegre etsen çok güzel olurdu. Örneğin 2 yıldır üst üste yılın ücretsiz forum yazılımı seçilen mybb de gösterebilirsin. (ben de kullanıyorum o yüzden bu kadar övdüm :))
ErenKeskin
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
baysnake adlı üyeden alıntı
PSD çizimlerin kodlamalarını anlatmanı sabırsızlıkla bekliyorum. Bu konunun nasıl olduğunu merak ediyordum, senin videolarınla öğreneceğiz o zaman :).
Wordpress dışındaki sistemlere de entegre etsen çok güzel olurdu. Örneğin 2 yıldır üst üste yılın ücretsiz forum yazılımı seçilen mybb de gösterebilirsin. (ben de kullanıyorum o yüzden bu kadar övdüm :))
Belki biraz ilerde DLE'ye entegreyi gösterebilirim ama şuan için MyBB ile hiç ilgilenmedim.Kod mantığıyla ilgili en ufak bi bilgim yok :)
Berk
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Grafik açısından biraz daha zenginleştir yoksa basit kalır. O zaman tam olur.
ErenKeskin
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yorumun için teşekkürler ama ben öyle çok profesyonel bir tasarımcı değilim ve amacımda izleyenlere profesyonel şekilde çizdirmek değil.Sadece farklı mantık sistemlerini kullanmak için çizdim bunu :)