-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba wmaracı, biz tarlamızda kiraz, ceviz, fasulye, soğan ve diğerlerini yetiştiriyoruz. Acaba bunu net üzerinden satsak, kilo bazlı alan olur mu? Organi kısmına gelince kiraz hariç diğerlerine ileç bile sıkmıyoruz. Yani topraktan çıkıp tüketiciye ulaşıyor. En azından şu forumda "ben alırım" dşyecek kaç kişi var? Ona göre bir sonuca varacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Gıda Mühendisi, Metin Yazarı
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Hocam öncelikli olarak sektörde analiz çalışması yapmanız gerekiyor. Yani bu tarz bir üretici var mı? İnternet üzerinden satış yapan ve kazanç elde eden? Eğer bu tarz sektörde maddi kazanç kapılarını oluşturabiliyorsa insanlar, sizler de sektöre giriş yapabilirsiniz.
Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Ben kesinlikle alırım. Fiyatları pahalı olmasına rağmen portakalbahcem.com'dan epeyi alışveriş yapmışlığım var, fiyatlar uygun olursa daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba, şu an için sektörde bir araştırma yapmadım ama, illaki olur diye düşünüyorum. Hani biz yetiştiği yerin sulandığı suyun bile fotoğrafını çekip sitemize koyacağız. İnsanlar yediği şeyin nerede üretildiğii bilmesi için. Piyasadaki birçok meyve sebze aşırı ilaç kullanımından dolayı orjinal tadını kaybediyor. Bizim çıkış noktamızda bu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam çok güzel düşünce ama şunu bilmeniz gerek eğer bir satış yapıyor ve bir şirket ya da ticari faliyet gösteren bir kuruluş değilseniz vergi olayında sıkıntı yaşayabilirsiniz. İnternet den faturasız fişsiz satış yapmak bir seviyeden sonra risk arz ediyor bilginiz olsun. Bunu halederseniz ya da bir tanıdığınız üzerinden yazar kasadan bu ürünleri faturalandırır ve kargoda başına bir şey gelmeyecek bir yöntemle gönderirseniz, birde güzel bir site olursa çok güzel kazanç sağlayabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Sağlık Memuru
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bence güzel, değişik etkinlikler ve ek ürünler ile süslerseniz bence alıcısı olur.
Bir suyu direk satmak var, birde süsleyip satmak var.
Siz süsleyerek satarsanız alıcısı oldukça fazla olur.
Paketine,kolisine,torbasına vs tamamen site isimlerini barındırmalı ki yayılsın; güven versin.
armoniy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mimarlık Adayı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Böyle en az 5-tane firma sayabilirim hocam ? bütçe gerekir
Hadsbecs
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iyi fikir ama adam 2 sokak ötedeki manavdan alacağına kredi kartı vb şifrelerini verip neden sizin sitenizden alsın? türk insanı yemez diye düşünüyorum yoksa fikir güzel
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Pazarda tezgah açıp satın kesinlikle daha az kafanız ağrır artı daha çok kazanırsınız malum fatura kesmeyecek kargo parası vermeyeceksiniz