Hocam bayadır aklımdaydı ben çok yoğunum büyük ihtimalle yapamayacağım bari fikri size vereyim siz belki hayata geçirirsiniz.
Şöyle Yapabilirsiniz :
Seyahat blogu yaparsınız sonra yazar kayıt sayfası falan ayarlarsınız , insanlar kendi seyahat anılarını yazarlar ve sayfalarındaki reklam kazançlarının %50 sini alırlar.Siz yazarlara bunu benim kazancımın %50 si diye değilde kredi yaparsınız mesela sayfaya gelen 1 tekil hite dileyim 1 kuruş verirsiniz.Böyle içerik sıkıntınızı da gidermiş olursunuz.
Şöyle Yapabilirsiniz :
Seyahat blogu yaparsınız sonra yazar kayıt sayfası falan ayarlarsınız , insanlar kendi seyahat anılarını yazarlar ve sayfalarındaki reklam kazançlarının %50 sini alırlar.Siz yazarlara bunu benim kazancımın %50 si diye değilde kredi yaparsınız mesela sayfaya gelen 1 tekil hite dileyim 1 kuruş verirsiniz.Böyle içerik sıkıntınızı da gidermiş olursunuz.
win to win projesi olabilir mantıklı. yoğun olmasanız değerlendirilebilirdi sizinle.
Ek Olarak:
makalehizmeti adlı üyeden alıntı
Bebek süsleri anne ve bebek ürünleri satan bir e-ticaret sitesigiyimalisveris de keza e ticaret sitesi olabilir ancak sermaye gerek bu nedenle büyük firmalara mail atın teklif vermelerini isteyin :)
Büyük firmalara alanadım var proje için destek olun diye mail mi atım :) bu durumda pek destek ve sponsor olucaklarını sanmıyorum. Ancak kendileri projeyi harekete geçirirler